Fenix (0 jaar) in

ik hem hem zo hard nodig

Ik heb zo veel problemen met me stiefmoeder. Waar haalt zij het lef vandaan om mij te proberen op te voeden. Ik mag mijn meeding niet gegeven want daar kan ze niet tegen. Ze heb me zelfs een keer dat mijn vader op vakantie was gecontroleerd, of ik de auto niet mee had. Waar slaat dit op? Maar goed mijn vader heb het dus uit gemaakt met der vorige week. En nu is hij weer bij haar en blijft ook slapen. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Dit zuigt al me energie uit mijn lijf waardoor ik mijn werk en alles niet meer kan vol houden. Waarom kan mijn vader niet bij haar weg blijven. Ik weet dat liefde raar is! Maar kom op me stiefmoeder wil heel graag dat hij haar kant kiest en dat hij mij voor komen links laat liggen! Maar ik heb hem nog zo hard nodig! Als dit zo door gaat dan gaat het niet goed met mij en wil ik niet weten wat er dan gaat gebeuren. Ik kan de strijd met haar niet meer aan gaan om mijn vader!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hi Fenix,
wat vervelend dat de vriendin van je vader je zo behandeld.
Maar misschien bedoeld ze het lief? Mijn stiefvader heeft mij ook opgevoed, meer dan mijn eigen vader en dat deed hij omdat hij veel van ons hield. En heb je wel eens aan haar verteld hoe jij je erover voelt als zij zo tegen jou doet? Misschien dat ze je dan beter begrijpt!

Groetjes Nicoline

Luc
Luc
7 jaren geleden

Hallo Fenix, Wat naar dat de vriendin van jouw vader zo doet. Ik kan volkomen begrijpen dat je je rot voelt. Je hebt je vader natuurlijk gewoon nodig en wil hem in je leven hebben, maar heb je dit ook laten merken bij je vader. Misschien heeft hij het gevoel dat je hem niet nodig hebt. Heb je hem ook laten weten wat jij van zijn vriendin vindt? Als jij hem laten weten wat jij er van vindt, snapt hij het misschien. Je kan natuurlijk ook een briefje naar je vader sturen als je de confrontatie eng vindt of je… Lees verder »