Kim Lotte (11) in

Ik heb moeite met het wisselen

Beste buddy’s ik heb moeite met het wisselen van de een naar de ander hoe ga ik hier mee om mijn ouders zijn al drie jaar gescheiden

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
veralynn
4 maanden geleden

het is ok heel moelijk mijt

Kim lotte
4 maanden geleden

Ik heb autisme dus ik word van wisselen helemaal gek

Kim lotte
4 maanden geleden

Dank je hier ga ik wat mee doen

Floor
4 maanden geleden

Heee Kim Lotte, ik kan me helemaal voorstellen dat je daar moeite mee hebt! Het is ook zo’n gedoe dat wisselen. Moet je ook veel spullen heen-en-weer meenemen? Ik herken het trouwens helemaal. Ik moest ook wisselen, iedere week, dan ging ik weer met mijn weekendtas met spullen, kleren, hockeystick etc. Gek werd ik er soms van! Op een gegeven moment ben ik wel wat meer spullen vast op 1 plek gaan neerleggen, of dat ik 2 setjes van spullen had zowel bij mijn vader als mijn moeder. Dan hoefde ik minder mee te sjouwen, dat is wel handig! Waar… Lees verder »

Anne
4 maanden geleden

Hey Lieve Kim Lotte, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraagt deelt. Ik vind het naar om te horen dat je hier moeite mee hebt, maar kan het ook erg herkennen. Je bent hierin zeker niet alleen ❤️ Hoelang mijn ouders ook gescheiden zijn ik blijf het wisselen soms lastig vinden. Alle spullen die je mee moet nemen, je vader of moeder die je moet missen en het leven in een andere situatie zijn geen makkelijke dingen. Wat mij altijd heel erg helpt is denken aan de leuke dingen die erbij zijn gekomen. Zo heb… Lees verder »

Amber
4 maanden geleden

Hey Kim Lotte, Wat goed van je dat je je vraag hebt gesteld op het forum! En wat vervelend voor je dat je last hebt van het wisselen. Het is heel begrijpelijk dat het je moeite kost. Maar weet dat het echt niet erg is en heel normaal. Ook na 3 jaar of 4 jaar of 5 jaar… Zelf had ik daar ook een lange tijd veel moeite mee toen mijn ouders waren gescheiden. Ik had zelf veel last van de verschillende regels van mijn ouders, zoals bedtijd en eettijden. Of het inpakken en uitpakken van mijn spullen. En het… Lees verder »