anoniem (10 jaar) in

Ik heb iets gezien

hoi, ik wil dit even met jullie delen weten jullie wat ik moet doen,mijn vader en moeder zijn gescheiden alleen mijn ouders wonen nog wel bij elkaar mijn moeder is aan het zoeken naar een ander huis maar ja, mijn vader en moeder vhadden het er met ons over dat ze misschien wel een vriend of vriendin kregen verder hadden ze nog niets daarover gezegd ik was op mijn vaders computer bezig en toen kreeg mijn vader een berichtje op facebook via de chat en dat was een mevrouw ik ken haar niet en ik ontdekte dus dat mijn vader al lang met haar aan het chatten was volgens mij is dat mijn vaders nieuwe vriendin ik zit er echt mee ik heb het niet tegen mijn moeder verteld mijn broertje weet het niet en mijn vader weet niet dat ik dat weet wat moet ik nu doen ik zit er echt mee en durf het niet aan mijn moeder te vertellen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lola
Lola
9 jaren geleden

Heeey Wooow ! Ik heb echt ongeveer PRECIESh etzelfde gehad .. Ik denk dat je het er met je vader even over moet hebben, em als je het eng vind om een gesprek te beginnen zou ik zo beginnen: pap.. Je facebook stond nog open en er sprong opeens een berichtje in het beeld … En als je dat niet wilt zou ik het even afwachten, het is wel heel vroeg dat je vader een nieuwe vriendin heeft maar ik denk dat hij het pas echt openbaar gaat maken als je ouders niet meer bij elkaar wonen.. Misschien vind je… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Anoniem, Wat moet dat vervelend zijn om dat zo opeens te zien. Ik snap heel goed dat je niet zo goed weet wat je moet doen. Ik denk dat het het beste is als je allereerst tegen je vader zegt wat je gezien hebt. Dat je op de computer bezig was en dat opeens dat berichtje kwam. Het was ongetwijfeld natuurlijk niet je bedoeling om verder te lezen. Maar ik snap heel goed dat nadat je vader en moeder gezegd hebben dat ze ooit misschien weer een vriend of vriendin kregen, dat je wel verder hebt gelezen. In jouw… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Ik kan me goed voorstellen dat je hier mee zit. Het is heel raar om te ontdekken als een van de ouders opeens een andere vriend of vriendin heeft. Maar, dit moment zat er toch aan te komen, vroeg of laat. Maar ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om erover te beginnen, zeker tegenover je moeder. Toch is het zonde om er zo mee rond te lopen. Ik zou je als tip willen geven om het toch gewoon tegen je vader te zeggen, wat je hebt gezien. Ik denk namelijk dat als je zegt dat… Lees verder »