niamh (9 jaar) in

Ik heb het vaak moeilijk

ik ben weinig bij mijn vader en veel bij mijn moeder mijn oma komt vaak langs ik heb twee stief broers en een stief zus een broertje en een half zusje en ik heb het vaak heel moeilijk ik mis mijn vader vaak daarom heb ik een Ipod Toch gekregen om berichten mee te sturen ik heb zo’n grote familie dat ik ze niet allemaal kan op noemen en ze wonen overweg en dichtbij ik mis ze vaak maar op school heb ik kies (kinderen in echts scheiding situatie) en dat brengt mij tot rust net zoals tekenen mijn hobby’s zijn geworden over mijn gevoel praten en mijn gevoel tekenen zingen maakt mij blij tenzij als ik zielige liedjes zing

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Niamh,

Bedankt voor het delen!

Wat erg dat je jouw vader zo mist, maar ook weer heel erg fijn dat je nu een apparaat hebt om berichten mee te versturen. Daardoor is je familie misschien nog steeds wel ver weg, maar toch ook een klein beetje dichtbij :-).

Ook fijn dat je zulke fijne hobby’s hebt gevonden waar je je gevoel in kwijt kan. Dat geeft echt steun in de situatie hè? Bij mij wel in ieder geval. Ik teken en zing toevallig ook. Heel belangrijk om dat lekker te blijven doen!

Groetjes,
Femke