annoniem (16 jaar) in

Ik had gekozen

Mijn Probleem?

Ik zit in een vervelende situatie want mijn ouders zijn sinds kort uit elkaar gegaan. Alleen mijn ouders geven mij de keus om bij wie ik ga “wonen”. Ik voelde me al snel betrokken bij het onderwerp “vader of moeder kindje”, nou ik trapte er in… ik had gekozen om bij m’n moeder te gaan wonen alleen omdat mijn vader is vreemdgegaan is mijn moeder zwaar overspannen en valt ze me ook vaak aan als we een discussie of ruzie krijgen. daardoor wil ik nu liever bij me vader wonen maar dat kan niet want mijn vader heeft niet ruimte voor mij waar ik me leven kan “opbouwen”. maar tussen mij en gaat het een stukker beter.
ik weet nu niet wat ik moet doen.
Weet iemand hier raad mee?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
(null)
(null)
7 jaren geleden

mijn ouders gaan ook schijden en ik doe een week bij mn moeder en een week bij mn vader, misschien kan je naar je oma / opa / kennis totdat je vader wel plek voor je heeft

Rianne
Rianne
7 jaren geleden

Hay jongen van 16, Tof dat je hier komt om advies te vragen en je verhaal te delen. Hopelijk kunnen onderstaande tips je wat helpen. allereerst kiezen tussen je ouders, is naar mijn ervaring, niet te doen! Je kiest en het kan zo maar zijn dat je terug wil komen op je beslissing maar ineens lijkt dat onmogelijk en die positie waarin je dan zit is onbeschrijfelijk lastig! Ik denk dat het belangrijk is dat je het gesprek probeert te blijven aan gaan. Je schrijft m’n moeder valt me aan, is dat met woorden of vliegt ze je te lijf… Lees verder »