Koos (11) in

Ik haat het wisselen

Ik ben Koos en ik haat wisselen tussen mij ouders. Het is heel irritant en als je iets vergeet kan ik het niet 123 ophalen. Het is namelijk 15 t/m 20 minuten rijden van de een naar de ander.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maite
6 maanden geleden

Hi Koos! Wat dapper dat je je verhaal deelt op het forum. Iets wat ik ook altijd lastig vond was het wisselen! Wat mij heel erg hielp was het om een standaard lijstje te hebben wat ik mee moet van de ene ouder naar de andere ouder. Zo kon ik mijn spullen rustig afstrepen van mijn lijstje als ik ze aan het inpakken was. Ook hielp het mij om spullen dubbel te hebben. Ik had bijvoorbeeld standaard 2 telefoon laders, 2 tandenborstels en zo had ik nog wel meer dingen dubbel. De een had ik dan bij mama liggen en… Lees verder »

Mae
Mae
6 maanden geleden

Hoi Koos, wat goed dat je op het forum terecht bent gekomen en je vraag stelt! Super goed van je. Ik snap heel goed wat je bedoelt Koos. Ik woon ook bij allebei mijn ouders en wissel om de week van de een naar de ander. Je zegt dat je het heel irritant vind als je iets vergeet, dat is super logisch. Ik heb dat ook nog steeds heel vaak! Ik heb nu voor mijzelf een lijstje gemaakt met alles wat ik nodig heb als ik ga wisselen. Een soort inpak lijst. Ik heb dan bijvoorbeeld opgeschreven dat ik sportkleding… Lees verder »