zoe (12 jaar) in

Ik durf het niet te zeggen

is het raar als je niet tegen je vader durft te zeggen als je ergens mee zit? ik heb namelijk een paar dingen waar ik heeeeeeel erg mee zit en wat ik best wel graag zou willen bespreken met mijn vader…maar ik durf dat op een of andere manier niet… ik ben bang dat ik hem dan niet meer zie…want dat is in het verleden wel gebeurd (door mijn stiefmoeder) en dat wil ik echt NIET nog een keerje

groetjes Zoe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Hoi Zoe, Ik begrijp heel goed dat je sommige dingen niet zo goed durft te bespreken met je vader wanneer je hier heel erg mee zit. Dit is natuurlijk heel moeilijk, maar ook dit zou je bijvoorbeeld kunnen vertellen aan je vader. Het is helemaal niet gek wanneer je hem verteld dat je bang bent dat jullie door wat jij aan hem wilt vertellen elkaar opnieuw niet meer zullen zien en dat je dat echt niet nog een keer zou willen. Misschien vindt hij dit juist wel fijn wanneer je hem dit verteld! Vaak maakt het het gesprek ook iets… Lees verder »

Meike
Meike
8 jaren geleden

Hoi Zoe, Het is helemaal niet raar dat er dingen zijn die je soms niet goed tegen je vader durft te zeggen en ik snap ook heel goed dat dit niet fijn is. Als je niet goed met je vader durft te praten is het misschien een idee om hem eens een brief of email te schrijven. Doordat je rustig kan bedenken wat je tegen je vader wil zeggen is dit vaak wat minder eng. Ook is het voor je vader fijn dat hij het kan lezen op een moment dat hij er de tijd voor heeft en goed kan… Lees verder »