Marley (14) in

Ik doe dingen die ik niet hoor te doen (TW)

Heyy mijn ouders zijn gescheiden sinds de zomervakantie 2023 en het heeft me heel erg geraakt ik blijf er telkens maar aan denken en daarom doe ik dingen die ik niet hoor te doen bij mijn moeder is het ook niet echt bepaald leuk ofzo omdat er grappen worden gemaakt die ik niet leuk vind en daarom ga ik vaak huilend naar bed. Ik zet hier ff een TW bij TW:zelf pijnigen!!! Doordat het op school niet goed gaat en bang ben om naar buiten te gaan vanwegen mijn pest verleden doe ik mezelf pijn om het te vergeten en daarom is mijn moeder heel erg bezorgt om mij en is tegen me gaan schreeuwen(omdat ik mezelf pijn had gedaan!!). En ik doe het nu nogsteeds heeft iemand er misschien tips voor laat het plz ff weten🫶 en ook nog een ding waar ik helemaal gek van word is dat mijn moeder slecht over m’n vader praat kijk ik weet nu wel dat het niet m’n biologische vader is maar dat maakt mij niet uit hij heeft me wel 13 jaar lang opgevoed en daarom wil ik ook gewoon graag bij hem zijn, maar mijn moeder vind het maar niks en praat alleen maar slecht over mij en m’n vader en dan worden we weer allemaal boos op elkaar enzo en dan is het weer niet leuk. Op school daar gaat het niet echt zoals het hoort te gaan want er is een bepaalde vriendschap tussen een vriendin, een vriend en ik maar die vriend van mij negeerd mij de hele tijd en m’n vriendin die zit thuis met dingen en daarom is de sfeer in onze vriendschap niet leuk . Als jullie nog tips hebben laat het plz ff weten🫶 byeeee

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
11 dagen geleden

Hallo marley. Ik heb een paar hele goeie tips en manieren om te stoppen tegen sh. Ik heb zelf ook vaker sh gedaan ik had mijn handen kapot geslagen en ik had mijn arme helemaal open gesneden en heb daar nu alleen maar spijt van. Ik heb een paar hele goeie tips voor je waardoor je kunt verminderen. tip 1: gooi alle mesjes / scherpe dingen weg waar je jezelf mee snijd. tip 2: als je aan sh denkt ga dan iets leuks kijken zoals: favoriete serie/film kijken tip 3: zoek de juiste vrienden, je moet de vrienden helpen die… Lees verder »

Bo
Bo
13 dagen geleden

Hey Marley, Bo hier! Ik ben blij dat je ons forum hebt gevonden en je hart bij ons lucht. Dat is niet makkelijk en doe je toch maar even! Toen mijn ouders uit elkaar gingen en er ontzettend veel gebeurde, ging het een tijd ook niet goed met mij. Soms kan het leven zo donker worden, dat je even niet weet hoe je hieruit kan komen en dat pijn soms op kan luchten. Inmiddels weet ik gelukkig dat donkere dagen er zijn, zodat de mooie dagen er juist weer extra uitspringen. En inmiddels weet ik ook dat de donkere dagen,… Lees verder »

Janne
14 dagen geleden

Hee lieve Marley, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en je verhaal deelt, super knap joh Je verteld dat je ouders sinds de zomer van 2023 uit elkaar zijn en het je erg heeft geraakt (bijvoorbeeld door hoe je moeder over je vader praat etc.). Dat kan ik mij helemaal voorstellen, super lastig.. Ik kan mij nog herinneren dat ik toen mijn ouders gingen scheiden ook ontzettend geraakt was. Dat kwam ook deels door hoe mijn ouders over elkaar spraken, en omdat er veel tegelijkertijd gebeurde. Net als bij jou dus! Hoe is het voor je om te… Lees verder »