Anoniem (12 jaar) in

Ik blijf sterk

Mijn ouders zijn gescheiden, En ik kreeg de schuld, Ik. Een meisje die toen maar 7 was, Hoe moest ik dat regelen ? eerst mishandeling, daarna de schuld krijgen!? Hoe kan ik nog verder leven, Ik ben in een depressie, Ik wil dood. Maar ik ga niet dood. Ik blijf leven en sterk zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Lieve Anoniem,

Ik heb nog een ideetje!

Misschien had je het al op de site gezien, maar vanaf nu kun je je aanmelden voor een buddy bij Villa Pinedo. Je mag dan zelf iemand uitkiezen die je altijd kunt bereiken voor vragen, tips of advies. Maar ook als je je even heel rot voelt en met iemand wil praten.

Jouw ouders hoeven niet te weten wat je met je buddy bespreekt, alles wat je zegt blijft tussen jullie samen. Misschien lijkt dat je wel wat!

Op deze pagina kan je je aanmelden: http://www.villapinedo.nl/buddy

Succes!

Sophie

Sophie
Sophie
7 jaren geleden

Lieve Anoniem, Om te beginnen vind ik het heel knap dat je op ons forum hebt geschreven! Dat doet misschien ook al goed. Ik vind het ook heel stoer dat je vastberaden bent om sterk te blijven, maar soms mag je ook best heel verdrietig zijn. Mij lucht het altijd heel erg op om dan even heel hard te huilen. Daarna kan ik weer normaal doen en nadenken. Misschien is er iemand in je omgeving met wie je hierover kan praten. Op school of in de familie? Een buurvrouw misschien? Met iemand kunnen praten is meestal een goede manier om… Lees verder »