Lizze (18 jaar) in

Ik ben de vriendin van m'n vader dankbaar

Hee allemaal,

Graag zou ik mijn verhaal hier willen plaatsen over mijn thuis situatie,
Mijn ouders zijn nog niet zo heel lang gescheiden, we weten al wel een hele tijd dat ze uit elkaar zouden gaan maar sinds een paar maanden is het officieel op papier.
Mijn vader woont ergens anders en daar komt zijn vriendin ook vaak naartoe, bij m’n vader is het niet altijd even gezellig altijd, vaak ruzie’s of onenigheden, en bij m’n moeder is het ook niet altijd prettig ook daar ontstaan vaak ruzies.
Toch ben ik dank baar, waarom ?
Omdat mijn vader een vriendin heeft waar ik het gewoon goed mee kan vinden, kan met haar over vanalles praten en dat maakt het soms een stuk makkelijker. Ik weet ook als ik hier berichten en forums lees dat da niet voor iedereen is weggelegd.

Ik ben de vriendin van m’n vader dan ook erg dankbaar dat ze er is, dat ze me helpt in heel veel dingen, en naar me luisterd. En ook dat het gewoon goed klikt. Iedereen zegt (stiefmoeder) maar zo zie ik haar niet, ik zeg veel liever (kado moeder) of eigelijk een goede vriendin.
Want stiefmoeder is zo’n naar woord vind ik.

Tussen mijn vader en mij klikt het niet goed, vaak gezeur en ruzie maar ook tussen mijn moeder en mij is er veel ruzie, helaas kan ik er niks aan veranderen en moet ik me erbij neerleggen, ik zeg altijd, alles komt goed! Misschien nu niet, dan is het wel later.

Groetjes lizz

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lizze
Lizze
8 jaren geleden

Hallo Aron,

Wat fijn dat jij hetzelfde hebt!, we mogen in onze handjes klappen dat we dit hebben en goed met hun kunnen opschieten!

Groetjes
Lizze

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Lizz,

Wat een mooi bericht en wat een wijze woorden!

Mijn ouders zijn ook gescheiden. Ik heb mij er ook bij neergelegd dat niet alles perfect kan zijn en dat helpt ontzettend. Ik kan het zelf ook heel goed met de vrouw van mijn vader vinden en dat helpt ook heel erg goed in het acceptatieproces van de scheiding.

Veel groetjes,

Aron