Mirjan (18) in

Ik ben 18 en wil bij mijn moeder wonen

Mijn vader en moeder gaven mij de keuze bij wie ik wil gaan wonen omdat ik 18 ben, mijn vader zei als je bij mama bent betaald zij je kosten van eten enz en ben je bij je vader dan betaald je vader, hij zei van ik accepteer dat als je bij je moeder wil wonen, na een paar dagen zei ik dat ik bij mama wil en toen mocht ik niet meer, hij vind het te gevaarlijk omdat er misschien ingebroken word en heel veel andere redenen waar niets van klopt( te veel om op te noemen) maar ik ben 18 wat moet ik doen ik ben bang voor wat hij gaat doen als ik naar mijn moeder ga

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Owen
4 maanden geleden

Hallo Mirjan ik ben zelf nog 12 maar ik kan me voorstellen dat het irritant is en als het al gezegd is dat het mocht dan vind ik dat het nog kan mag het dan nog niet ga naar je opa of oma;)

Floor
4 maanden geleden

Hey Mirjan, ik kan me goed voorstellen dat je het niet leuk vindt dat je vader eerst iets anders zei dan dat hij nu doet… heb je enig idee hoe dat komt? Ben je met hem erover in gesprek gegaan? Misschien vindt je vader het wel moeilijk dat je minder tijd bij hem wilt zijn en moet hij nog een beetje wennen aan dat idee. En daar hoef jij je absoluut niet verantwoordelijk voor te voelen en dat is iets dat bij hem zit en niet bij jou, maar het kan wel helpen om erachter te komen wat dan precies… Lees verder »

Amber
4 maanden geleden

Hey Mirjan, Wat rot voor je dat je op deze manier zo’n keuze moet maken.. het is goed dat je ouders in eerste instantie jou de keuze geven, maar wat vervelend dat je vader het nu toch niet accepteert. Lieve Mirjan, je bent 18 en dat betekent dat jij helemaal zelf mag kiezen waar je het liefste wil wonen. Dus dan maakt het niet uit of het wel of niet mag van je vader. Wat denk jij, is het echt gevaarlijk bij je moeder thuis? Vind jij dat zelf ook? Waar ben je bang voor als je toch naar je… Lees verder »