Anoniem (15 jaar) in

Iedereen wist het

Hi

Zo ik heb deze site via de vertrouwenspersoon op mijn school gekregen omdat er nogal veel is gebeurd thuis.

Dus als eerste: mijn ouders zijn al gescheiden voor 5 jaar nu en daar heb ik wel vrede mee en ik ben ook nog gewoon regelmatig bij mn vader maar hij heeft nu voor 4.5 jaar een roemeense vriendin en ik mag der echt niet. Ze probeert me altijd om te kopen of extra lief je doen weet je wel, dat doet ze ook bij mn opa en oma en alle andere uit mn familie en die geloven die act allemaal maar ik weet hoe is als we er niet zijn boven of tv aan het kijken met een koptelefoon op (ook zo’n raar ding dat moet van haar). Maar hoe dan ook mijn vader heeft 25 mei 2016 gezegd dat ze gingen trouwen op 4 juni 2016. Ik heb ook gezegd tegen hem van ja kon je dat niet wat eerder zeggen?! Want ik heb even tijd nodig voor het progres van dit idee! En het leukste is haar hele familie kwam en die konden geen hotel betalen ofzo dus die sliepen in mn vaders huis en wij (ik, mijn vader en zusje) werden ‘het huis uitgezet’ en moesten bij mn opa en oma slapen.
Opzich was de bruiloft wel gezellig en gewoon met een vriend van me praten en zijn zus maar de dag na na de bruiloft gingen we bij woodstone eten,
Ben ik er dus achter gekomen dat ze al 23 mei 2016 waren getrouwd. En nog leuker iedereen wist het al behalve zijn eigen kinderen. En hij zei wel van niemanf kan bij de ceremonie zijn want het is alleen maar administratisch maar wat blijkt dus… er mochten 10 mensen bij zijn.

En dit is niet het eerste probleem van waar al dit vandaam kwam dus ik zit nu in een soort van breakdown heb ik het gevoel…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hallo, Wat een naar verhaal dit, dat je vader niet aan jou en je zusje heeft verteld dat ze al getrouwd waren. En wat vervelend dat je de nieuwe vriendin van je vader niet aardig vindt. Ik vind het goed van je dat je al met een psycholoog gepraat hebt. Maar heb je dit ook al allemaal aan je vader verteld? Hoe je je erover voelt dat hij niks heeft gezegd en niet eerlijk is nu over dat zij getrouwd zijn en dat je haar niet zo aardig vindt? Misschien helpt het ook om met de nieuwe vriendin van je… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo anoniem, Goed dat je hier je verhaal durft te vertellen. Wat een rot streek van je vader! Veel te laat vertellen dat hij gaat trouwen en vervolgens al lang getrouwd zijn. Daar mag je best boos over zijn en ook zeker tegen je vader vertellen. Ik zou ook aan mijn vader vragen waarom hij daar niet eerlijk over is? Het maakt het ook extra lastig voor jou omdat je zijn nieuwe vrouw helemaal niet zo leuk vind. je vader had je net daarom ook extra tijd moeten geven om het te kunnen verwerken. Heb je het al eens met… Lees verder »

Meike
Meike
7 jaren geleden

Hoi Anoniem, Wat een vervelende situatie zeg. Ik snap heel goed dat je het niet fijn vindt dat je vader zo lang heeft verzwegen dat hij ging trouwen. Wat jammer dat het niet goed klikt tussen de nieuwe vrouw van je vader en jou. Helaas herken ik het gevoel maar al te goed. Wat ik je aan zou raden is om er eens met je vader over te praten dat je het absoluut niet fijn vindt hoe hij is omgegaan met het trouwen en dat je het niet fijn vond dat hij al getrouwd was voordat jij het wist. Misschien… Lees verder »