Selena (13 jaar) in

Huilen

Hoi ik ben Selena. Ik ben 13 jaar oud ik heb dus een vraag. Want als ik bij mij Vader geweest ben. En als ik dan in bed lig moet ik vaak huilen en denk aan hem.
Mijn vraag is:wat kan ik daar aan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
lindsay
lindsay
7 jaren geleden

selena,
het is ook echt niet makkelijk! de tip van noa is echt heel goed!
dat doe ik zelf ook namelijk maar ik als ik en pagina schrijf met dingen die me verdrietig maak schrijf ik ook en pagina met dingen die ik leuk vind of iets grappigs met wat ik heb mee gemaakt die dag!
het korst allemaal wat tijd maar het komt goed

groetjes lindsay

Noa
Noa
7 jaren geleden

Nog een tipje van mij:

op de momenten dat je verdrietig bent, kan het misschien ook fijn zijn om erover te schrijven in een dagboekje. Vooral als je het niet zo fijn of eng vindt om erover te praten is dit een fijne en makkelijke manier. Het lucht namelijk vaak op om het even op te schrijven!

Sanne
Sanne
7 jaren geleden

Hoi Selena, Het is heel vervelend als je zo verdrietig bent, zeker zo in je eentje. Waar denk je precies aan als je aan je vader denkt, mis je hem een beetje of heb je het niet zo leuk gehad bij hem? Als je hem mist helpt het misschien om dat tegen je moeder of vader te zeggen, zodat je in ieder geval niet in je eentje verdrietig bent want dat is niet leuk! Misschien kan je nog eventjes snel met je vader bellen voor je gaat slapen? Ik hoop dat je eruit komt, heel goed dat je een berichtje… Lees verder »

Noa
Noa
7 jaren geleden

Hey Selena, Het is helemaal niet gek om te huilen, omdat je aan je vader moet denken. Mis je hem op die momenten? Dat is namelijk niet raar, veel kinderen zien hun vader misschien elke dag, maar jij waarschijnlijk niet. Vaak verdrietig zijn is natuurlijk niet leuk en het kan helpen om met iemand erover te praten. Is er misschien iemand naar wie je toe kunt om te praten? Een broer/zus/opa/oma/tante/vriendin? Ik was vroeger ook wel eens verdrietig en dan luchtte het erg op om er met iemand over te praten! Je bent niet alleen, dus je hoeft je verdriet… Lees verder »