(14) in

Huilen van verdriet

hallo allemaal,
– mijn ouders zijn sinds de zomer vakantie gescheiden, mijn vader heeft een nieuwe vriedin en mijn moeder is veel aan het huilen van jaloezie en verdriet. ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan heeft er iemand tips voor mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hey, Wat vervelend voor je. Wat naar dat je dit mee moet maken. Ik weet precies hoe je je voelt, het is heel erg vervelend om je moeder zo te zien. Een scheiding is hartstikke verdrietig en niet leuk om mee te maken. Kan jij met iemand over dit probleem praten? Als jij in deze moeilijke periode je hart bij iemand kan luchten kan dat heel goed voelen. Of probeer je gedachtes en gevoelens misschien op te schrijven in een dagboek. Misschien kan je je moeder helpen door te laten zien dat je er voor haar bent of door met… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Hoi, Wat moeilijk dat je hier mee te maken hebt.. Ik snap heel goed dat je niet precies weet hoe je hiermee moet omgaan. Ik denk dat je er ook niet zoveel aan kan doen omdat dit voor jouw moeder een periode is waar ze doorheen moet komen. Ze zal nu verdriet hebben maar dat wordt geleidelijk aan steeds minder. Jouw vader heeft zijn vriendin nu als steun jouw moeder heeft (nog) geen steun van een partner. Misschien helpt het haar als jij vertelt dat je het moeilijk vind om haar te zien huilen. Je kunt er samen over praten,… Lees verder »