yara (15) in

Hoe zou het zijn als ze nog bij elkaar waren

Ik heb laatst met mijn vader een film gekeken van toen ik nog heel klein was. Mijn ouders waren toen nog bij elkaar. Op de film moesten mijn vader en moeder allebei vaak met elkaar lachen en ze zagen er heel blij uit, ze zijn nu al best wel lang uit elkaar en ze kunnen goed met elkaar overweg maar ik moest door die film wel denken hoe het geweest zou zijn als ze nog bij elkaar waren… ik wil mijn vader of moeder hier eigenlijk niet mee lastig vallen maar is het raar dat ik over zulke dingen nadenk?

7
Reacties

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LotteMutyaSamanthaGerjanKiki Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Hoi lieve Yara, Bedankt voor je berichtje, wat fijn dat je je vraag hier stelt. De situatie die jij beschrijft herken ik super goed, ik heb zelf een tijdje geleden in een hele vergelijkbare situatie gezeten. Ik was met mijn vriend bij mijn opa en oma en we keken inderdaad ook een film van toen ik nog heel jong was. Een groot deel van de film ging vooral over mij bij hen thuis, maar ineens kwam er een stukje waarop mijn vader en moeder allebei ook te zien waren. Ze hadden het gezellig met elkaar en ook de andere mensen… Lees verder »

Mutya
Mutya

hallo yara

dat is niet raar als je er over nadenkt ik denk dat iedereen dat wel doet

Samantha

Lieve Yara, Wat goed dat je hier op het forum om advies vraagt zeg! En wat een goede vraag stel je. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je dat afvraagt, maar weet je dat het helemaal niet gek is dat je over zulke dingen nadenkt? Ik denk dat het heel normaal is, dat dat iets is wat vanzelf gebeurt. Ik denk dat de meeste kinderen met gescheiden ouders daar weleens over nadenken hoor. Ik heb daar zelf vroeger ook wel vaker over nagedacht, en als ik eerlijk ben vraag ik het me nog steeds weleens af hoe dat… Lees verder »

Gerjan

Hee Yara, Wat goed van je dat je deze vraag stelt op ons forum. Mooi om te lezen dat je ouders nog steeds goed met elkaar kunnen. Ik herken me helemaal in jouw situatie. Een aantal jaar na de scheiding van me ouders (en soms nog wel eens) vroeg ik me af hoe alles gelopen zou zijn als mijn ouders nog steeds bij elkaar waren. Vragen als: Zou ik nog steeds in dezelfde plaats wonen? Deed ik hetzelfde werk als wat ik nu doe? Zou het mijn keuzes ontzettend hebben beïnvloed? Al deze vragen spelen soms nog steeds in men… Lees verder »

Kiki
Kiki

lieve Yara, Het is helemaal niet raar dat je dat soms denkt. Ik heb dat namelijk ook heel erg vaak. Ik ken het gevoel, ik dacht dat vroeger precies het zelde. in ieder geval, ik wil zeggen dat het niet erg is en dat je er niet voor hoeft te schamen. GROETJES: kiki

Luna
Luna

hi, ik vind het niet raar hoor! Ik denk ook vaak na over dat soort dingen, en ik heb het er ook vaak over met mijn moeder.

Luna

Nicole

Lieve Yara, Bedankt voor je vraag op het forum hier, super goed dat je ons hebt gevonden! Je geeft aan dat je een film hebt gezien van je ouders waarop je zag dat ze er blij uitzagen en veel moesten lachen. Je vraagt je daardoor af hoe het geweest zou zijn als ze nog bij elkaar waren. Ik snap echt super goed dat je je dit afvraagt! Ik heb er zelf ook echt vaak over nagedacht. Een paar jaar geleden dacht ik dat het beter met me zou gaan als mijn ouders bij elkaar gebleven waren. Op zich is het… Lees verder »