lissa (10 jaar) in

Hoe voelt het?

mijn ouders gaan scheiden. als mijn ouders gaan scheiden dan moet ik ook uit dit huis en dat vind ik niet leuk want dit is een hele fijne buurt.
hoe voelt dat met gescheiden ouders?

groetjes lissa.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Lieve Lissa, Ik zal gewoon eerlijk zijn: het is niet leuk als je ouders gaan scheiden. Niemand vindt dit leuk. Je bent gewend om samen naar feestjes te gaan, op bezoek te gaan en op vakantie, maar straks kan dat niet meer. Het is belangrijk om te weten dat jouw vader en moeder dit allebei niet gewild hebben. Soms lijkt het alsof één van de twee spijt heeft van het huwelijk met je vader of moeder. Maar dat is niet zo, dat LIJKT zo. Er kunnen heel veel rare en onverwachte dingen gebeuren in een huwelijk, het loopt niet altijd… Lees verder »

Rachel
Rachel
9 jaren geleden

hi lissa,

Het is vervelend, maar je went er wel aan. Al lijkt het soms van niet. Als je zelf je kamer mag inrichten helpt dat ook. Misschien kom je wel in een hele leuke buurt of ga je toch dichtbij je vriendinnen wonen.

Groetjes Rachel

Lotte
Lotte
9 jaren geleden

Lieve Lissa, Het is nooit leuk als ouders gaan scheiden. Er gaat veel veranderen en dat is vervelend. Toen mijn ouders gingen scheiden, gingen zij beide ergens anders wonen, maar wel bij elkaar in de buurt. Dat was voor mij heel prettig. Wat ik heel fijn vond is dat ik bij allebei mijn ouders mijn kamer zelf mocht inrichten en de kleuren op de muren mocht uitkiezen. Het kan heel fijn zijn om je zorgen uit te spreken naar je ouders toe en aan te geven wat jij prettig zou vinden. Je zou je ouders ook kunnen verwijzen naar de… Lees verder »