Isa (13) in

Hoe overleef ik dit?

Hoi weet iemand hoe ik moet omgaan met mijn gestoorde stiefmoeder? ze is ontzettend onaardig tegen me al heel veel jaar maar omdat ik nu ouder ben kan ik er nu wat van zeggen. Laatst was ik heel boos op haar omdat ze naare dingen tegen mij zij. Vervolgens kreeg ik allemaal gemeene appjes waarin ze zegt dat ze me gemeen vind en andere dingen. Ik brak direct in huilen uit. Vervolgens als het even stil is op de app gaat ze op mijn kamer allemaal spullen pakken en die voor haar eigen dochter mee nemen waar van ik duidelijk heb gezecht dat t niet mag. mijn vader is voor mijn kant maar de vorige keer toen ik er iets over zij reageerde hij heel bot tegen me. Ik word helemaal gek en ik moet er van t weekend weer heen. Hoe overleef ik Dit?? geen iedee of ze tegen me gaat praten of juist niet. Ik ben zo bang. pleas iemand antwoord.

x Isa

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LisaValerieJasmijn Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lisa
Lisa

Hoi Isa, Wat een vervelende situatie waar je nu in zit en wat fijn dat je daarover wilt komen praten op het forum! Ik vind het allereerst al ontzettend knap van je dat je je gevoel hierover met je vader hebt besproken. Wat verdrietig, dat hij dan toch nog bot erover doet tegen je en dat je bang bent om er weer heen te gaan. Bang zijn is natuurlijk nóóit fijn! Ik heb zelf ook meegemaakt dat mijn stiefmoeder erg onaardig en naar tegen mij deed en mijn vader mij wel begreep, maar tegelijkertijd toch niet echt wilde helpen. Mij… Lees verder »

Valerie
Valerie

Hee Isa! Wat ontzettend vervelend voor je!:( Echt niet fijn dat je met zo’n vervelend gevoel naar je vader en stiefmoeder gaat. Ik heb dit zelf helaas ook mee gemaakt en vond het zelf ook super moeilijk. Wat mij altijd troost gaf, was om mn moeder ‘s avonds te bellen op mn kamer als ik bij mijn vader was. Zij vertelde me altijd dat het niet mijn schuld was en ze veel van mij hield. Ik hoop dat jij ook een moeder, oma, vriendin etc. hebt waarbij je hart kunt luchten. Verder vind ik het lastig om voor jou in… Lees verder »

Jasmijn
Jasmijn

Hey Isa, Wat een ontzettend heftig verhaal! Mijn ouders zijn ook gescheiden en ik heb eigenlijk precies het zelfde meegemaakt als jou.. Ik weet wel dat doen de nieuwe vriend van me moeder heel gemeen tegen mij en me zusje deed. Ik had dit verteld tegen me moeder en bij haar was het ook gebeurd. Als eerste zou ik het nog een keer proberen tegen je vader te vertellen, er over praten is heel belangrijk. Als je vader weer zo bot gaat doen kan je het nog aan je moeder vertellen misschien heeft zij nog goede tips. Werkt dat ook… Lees verder »