Fleur (16) in

Hoe nu verder?

Vraag me af hoe het nu allemaal gaat moeten als je ouders net gescheiden zijn. Super veel onduidelijkheid

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwen
1 jaar geleden

hey fleur, aan het begin is er zowiezo heel veel onduidelijkheid. Zodra je ouders afspraken hebben gemaakt over welke dagen je bij wie bent en andere zaken wordt het steeds duidelijker. Het verschilt bij iedereen eigenlijk hoe het gaat. Bij mij is m’n moeder in het huis blijven wonen en heeft mijn vader een nieuw huis gekocht. Misschien is dat wel een goeie om te vragen aan je ouders als je dat nog niet wist. Als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen.

Lars
1 jaar geleden

Je moet er helaas mee proberen te leven. Het kan misschien lastig zijn, .maar je went er wel aan. Het blijft natuurlijk wel anders dan dat je ouders gewoon samen wonen en ik snap dat t kut is, maar je kan er niks aan doen en geen verbetering in maken.

Fien
1 jaar geleden

Hey Fleur!! Allereerst wat goed dat je een vraag stelt op het forum! Ik snap dat je heel veel vragen hebt wanneer je ouders net gescheiden zijn. Mijn ouders zijn heel vroeg gescheiden, en toen had ik ook heel veel vragen. Het is al helemaal niet fijn omdat je zelf niet kan voorspellen wat er gaat gebeuren in de toekomst. Wat ik toen deed, was praten met vrienden en vriendinnen die hetzelfde hadden meegemaakt. Hierdoor kreeg ik wat meer duidelijkheid over wat ik me erbij moest voorstellen. Elk gezin werkt natuurlijk anders, maar wat voor mij heel goed werkte, was… Lees verder »