Robin (13) in

Hoe moet ik hier over praten?

Hoi iedereen ik ben Robin.
Mijn ouders hebben nooit ruzie maar nu wel mijn vader schold mijn moeder uit voor eigenwijze drol. Ik ben nu erg boos op mijn vader maar ben een beetje bang voor hem. Mijn. Moeder begrijpt me niet en ik heb geen vrienden waarmee ik kan praten omdat iedereen me raar vindt omdat ik lesbisch ben. Hoe moet ik hier met iemand overpraten als ik niemand heb? Ik heb al een buddy maar die kan niet echt iets voor me doen wat moet ik dan?

Liefs Robin

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maite
1 jaar geleden

Hey Robin! Allereerst, wat dapper dat je je verhaal hier durft te delen! Vroeger heb ik ook een soortgelijke situatie meegemaakt. Mijn ouders hadden normaal gesproken niet vaak ruzie, maar je voelde bij mij thuis wel vaak dat er spanning aanwezig was. Op sommige momenten liep de spanning dan te hoog op en kwam er dus wel ruzie, inclusief kwetsende woorden. Zo heeft mijn vader mijn moeder een keer uitgescholden voor eigenwijze trut. Hierna was ik ook (net als jou) erg boos op mijn vader, omdat ik vond dat mijn moeder dit niet verdiende. Bij mij op school had je… Lees verder »

Lexi
1 jaar geleden

Hey robin! Wat dapper dat jij je vraag hier op het forum stelt! Ik ken het gevoel. Wat ik zou doen is iemand van je familie opzoeken waarmee je goed mee om kan gaan. Het maakt niks uit dat je lesbisch bent, want da af kan jij niks aan doen!! It’s there loss, als ze geen vrienden met je willen zijn! Ze vinden je niet leuk omdat ze alleen maar je buitenkant zien en moet doe van binnen! Laat je niet tgenhouden door een stel kinderen die jou niet begrijpen! Je denkt gewoon: boeit mij het een fuck lol, want… Lees verder »