Saschia (10) in

Hoe loopt het?

Hoi ik ben Saschia en ik zit ergens mee…
Mijn ouders zijn nu ongeveer een week gescheiden maar ik weet niet hoe het gaat lopen en ik voel me een beetje bang… weten jullie wat ik moet doen en hoe het ongeveer zal gaan lopen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
1 jaar geleden

Hoi mijn ouder zijn ook pas gescheiden ik zat toen met hetzelfde probleem. Maar het beste wat je kan doen is gewoon een beetje meegaan met the flow. Laat het allemaal en beetje lopen dan komt het vast goed

Saschia
11 maanden geleden
Reply to  Sanne

Bedankt het heefd gewerkt en ik heb ook mijn oudersgevraagd om zo veel mogelijk met mij te delen

Evy
Evy
1 jaar geleden

Hey Saschia! Ik ben Evy. Wat vervelend dat je ouders uit elkaar zijn gegaan. Ik snap dat je bang bent en niet zo goed weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Zelf zijn mijn ouders uit elkaar gegaan toe ik 2 was. Mijn tip aan jou is: praat er met je ouders over hoe jij je voelt! Dan weten ze wat er met jou aan de hand is. En weet dat het nu nog even eng kan zijn. Je ouders zijn ook uit elkaar gegaan met n reden. Er gaan veel veranderingen komen zoals dat je vader… Lees verder »

Jasmijn
1 jaar geleden

heey Sascia,
Als eerst wat rot voor je ik weet hoe het voelt mijn ouders zijn namelijk ook al een paar jaar gescheiden ik zat hier heel erg mee.
Als tip kan ik meegeven vertel het aan je vader of moeder dat je hier zo mee zit ze zullen het vast begrijpen.
Het is natuurlijk spannend omdat je niet weet hoe het zal lopen maar geloof me je ouders zouden je altijd steunen er hiermee helpen.
Heel veel succes en je kan het!
 
Groetjes,
Jasmijn

Daniëlle
1 jaar geleden

Lieve Sachia, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen! En wat ongelofelijk verdrietig dat je ouders pas zijn gescheiden, ik kan me enorm goed voorstellen dat je daar mee zit. Ik was ook ongeveer jouw leeftijd toen mijn ouders gingen scheiden, ik was 11 jaar. Bij mij ging het helaas niet zo soepel als ze allebei hadden gewild, ze waren nog erg boos op elkaar. Maar ik hoor ook hele goede verhalen over ouders die de scheiding goed geregeld hebben voor de kids, zodat de kids daar zo min mogelijk last van hebben. Hoe… Lees verder »