Isabelle (13 jaar) in

Hoe lang?

Hooi allemaal,
Mijn ouders zijn ongeveer 3 jaar geleden gescheiden en ik woon bij m’n moeder. Mijn vader woont in Amsterdam en ik niet dus ik zie hem niet vaak. Ik mag altijd zelf kiezen wanneer ik naar hem toe ga, meestal 1x in de 3 maanden. Mijn zus ziet hem sowieso niet meer, omdat vroeger toen we klein waren hij ons niet heel goed behandelt heeft. Hij is nu verandert en ik heb hem vergeven en heb in gezien dat het niet meer zo is, maar zij niet dus ik ben als ik daar ben ook heel alleen. Maarja wat ik nou wilde vragen, mijn vader vroeg aan mij of ik deze zomer voor het eerst alleen met z’n tweeën met hem op vakantie wil (omdat mijn zus toch niet mee wil, hij vroeg het wel). Ik mag de lengte, tijd en plaats bepalen maar ik heb geen idee waar ik naartoe moet gaan. Vorig jaar was ik ook al met hem, een vriendin, een vriend van hem en die twee kinderen op vak. geweest maar toen kregen mn vader en ik na een week op de laatste dag heel erge ruzie. Hij deed heel anders en ik voelde me echt niet fijn. Daarom weet ik ook niet echt hoelang ik nu wil. 2 tot 4 dagen? Tips alsjeblieeft xxx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hallo Isabelle! Ik vind het mooi om te zien dat je vader een poging doet. Ik herken je verhaal een beetje. Ik heb een soort haat-liefde relatie met mijn moeder. Ik heb gemerkt dat ik niet langer dan 3 uur samen met haar kan zijn. Daarom vind ik het ook altijd heel spannend wanneer mijn moeder voorstelt om een weekendje weg te gaan. Ik ben één keer met haar een week weg gegaan naar een ver land en dat was voor mij geen succes, wij hebben daar ook een mega ruzie gehad. Wat bij ons wel altijd goed ging is… Lees verder »

Didi
Didi
10 jaren geleden

Als ik jou was gewoon een weekendje of zo.. en da gewoon wel in nederland.. zodat als de ruzie uit de hand loopt dat je met de trein bijv naar huis kind gaan..
Als ik jou was niet te lang..
Vraag een vriendin mee is misschien wel een tip ook…
Want helemaal alleen met je vader weet niet of dat goed gaat dan