Jens (11) in

Hoe kan ik samen iets met mijn ouders doen?

Hoi ik ben jens en ik wil graag een keer samen met mijn vader en moeder op pad want ik wil weten hoe het is om je ouders bij elkaar te zien (mijn ouders waren gescheiden toen ik net 1 jaar was). Hoe is dat of hoe kan ik dat organiseren?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
1 jaar geleden

Hey Jens, wat leuk dat je iets met je ouders samen wilt doen. Ik wil dat ook altijd nog eens doen! Eigenlijk zijn mijn vader en moeder nooit in dezelfde ruimte. Toen ik in oktober jarig was, had ik bedacht om hen allebei uit te nodigen voor het eten. Ze hebben nu allebei een nieuwe relatie, dus die had ik ook uitgenodigd. Het was voor het eerst sinds 16 jaar dat we zo samen aan tafel zaten en het was eigenlijk best gezellig. M’n vader en moeder konden gewoon normaal doen. Ooit zou ik nog wel eens met hen willen… Lees verder »

Maina
1 jaar geleden

Hoi Jens! Ik snap heel goed dat je benieuwd bent naar hoe het is om eens iets samen met allebei je ouders te doen! Mijn ouders zijn zelf uit elkaar gegaan toen ik wat ouder was dan bij jou, maar hebben nog goed contact met elkaar en kunnen elkaar nog zien. Ik weet natuurlijk niet of jouw ouders elkaar nog wel eens zien, maar je zou ze eens kunnen vragen of het ze een goed idee lijkt om wat met z’n allen te doen! Mijn tip is om van tevoren misschien al een paar ideetjes te bedenken van wat jullie… Lees verder »