lianne (9) in

Hoe kan ik helpen

ik wil een kindje uit mijn klas helpen hoe moet ik dat doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Annefleur
Annefleur
7 jaren geleden

Hallo!
Wat lief dat je wilt helpen! Ik denk dat je het best kan laten weten dat je er voor hem/haar bent en dat hij/zij altijd met je kan praten. Het kan heel fijn zijn om met iemand te praten die geen volwassenen is en die je misschien wel beter begrijpt. Praat met je klasgenoot en die zal dan vanzelf aangeven wat hij fijn vindt.

Liefs Annefleur

Daphne
Daphne
7 jaren geleden

Hey wat lief dat je dat wil doen. Ik weet hoe het is om gescheiden ouders te hebben en ik weet wat hij/zij wilt ik zou zeggen tegen haar als er wat is kan je het altijd zeggen en dat je zal luisteren naar haar. Ook denk ik dat het handig is om samen veel aftespreken voor afleiding.

Xxx-jes Daphne

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Hoi Lianne,

Wat lief dat je een ander wilt helpen! Ik denk dat het fijn zou zijn als dat kindje zijn verhaal kwijt kan, of dat nou bij de juf/meester is, of bij jou of op het forum. Je kunt bijvoorbeeld samen met diegene een vraag stellen of zijn/haar probleem vertellen op het forum, zodat wij precies weten wat er aan de hand is en dan kunnen wij samen helpen. Als het nou een vriend(in) is van jou dan kun je ook met haar proberen te praten.

Succes!
Amélie

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Lianne, Wat goed van je dat je een klasgenootje wilt helpen! Dat is heel lief van je. Mijn tip is om je klasgenootje e vertellen dat ze altijd op http://www.villapinedo.nl haar verhaal kan doen en om advies kan vragen. Ze zal er dan zeker van zijn dat ze altijd advies zal krijgen van kinderen van gescheiden ouders, dus de kinderen die haar heel goed zullen begrijpen. Ze kan zich ook aanmelden om een Buddy te krijgen. Dat kan via http://www.villapinedo.nl/buddy Naast het verwijzen kun je haar ook vaker vragen hoe het met haar gaat en of ze behoefte heeft… Lees verder »

Johanna
Johanna
7 jaren geleden

Dag lieve Lianne,
Wat een lieverd ben jij dat je het kindje uit je klas wil helpen. Misschien kun je je moeder daarvoor om hulp vragen of misschien de juf. Daarnaast kan je samen met je vriendinnetje misschien een berichtje plaatsen hier op het forum.

Liefs,
Johanna