Zola (8) in

Hoe kan het dat mijn vader en mijn moeder niet meer van elkaar houden

Hoe kan het dat mijn vader en mijn moeder niet meer van elkaar houden want ik ben daar verdrietig over ik voel me er niet blij mee want mijn vader heeft gezoend met een anderen vrouw

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
veralynn
4 maanden geleden

hee zola goet dat je dit durft te vertelen heel lief van je

Amber
4 maanden geleden

Hey dappere Zola, Ik vind het zo stoer van jou dat je een vraag hier op het forum hebt gesteld! Wat verdrietig dat je papa en mama niet meer op elkaar verliefd zijn en dat papa heeft gezoend met een andere vrouw. Ik vond het zelf ook stom en verdrietig toen mijn ouders niet meer van elkaar hielden. Ik vond het toen fijn om over mijn verdriet te praten, bijvoorbeeld met mijn meester. Wat mij ook hielp was spelen met mijn favoriete speelgoed, tekenen of leuke spelletjes doen. Word je daar ook blij van? Of vind je het bijvoorbeeld leuk… Lees verder »

Dagmar
4 maanden geleden

Lieve Zola! Wat fijn dat je een berichtje schrijft op het forum van Villa Pinedo, hier kunnen andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders op jouw vraag reageren! Net zoals ik, mijn ouders zijn ook niet meer bij elkaar. Je vraagt je af hoezo je vader en moeder niet meer van elkaar houden, dat snap ik heel goed. Ik vroeg mij dat ook af toen mijn ouders uit elkaar gingen. 1 ding dat ik heb geleerd is dat mijn ouders wel altijd nog mijn ouders blijven, samen, ook al zijn zij niet meer verliefd op elkaar. Dat geldt ook voor… Lees verder »