Iemand (13 jaar) in

Hoe breng je ze bij elkaar?

Mijn ouders zijn al sinds mijn 1ste gescheiden, en ik ben nu 13 jaar. maar nu in VWO 2 hebben ze nog steeds de p*** aan elkaar. Ik wil dat ze elkaar eens weer kunnen zien zodat ze inzien dat het allemaal niet zo erg is als zij denken.
Ik ben op mijn 5de van mijn vader naar mijn moeder verhuisd, omdat ik er toen “thuis” niet meer tegen kon.

Mijn ouders hebben allebei al een ander, en dat maakt het alleen nog maar ingewikkelder. Mijn ouders zeggen de hele tijd als ik er ben dat de ander mij heeft weggenomen, en dan krijgen ik en mijn ouder waar ik ben ruzie.

Mijn vraag is: hoe breng je ze bij elkaar zonder dat ze ruzie (alweer) krijgen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Catlin
Catlin
8 jaren geleden

Hallo, Bedankt voor het delen van je bericht! Wat vervelend zeg dat je ouders nogsteeds niet normaal tegen elkaar kunnen doen na zoveel jaren! Als kind wil je het liefst dat je ouders samen bij de belangrijke dingen zijn en af en toe iniedergeval normaal met elkaar praten. Dat begrijp ik goed hoor! Bij mij heeft het ook heeel lang geduurd voor mijn ouders helemaal normaal met elkaar omgingen. Nu gaat het goed en komen ze in mijn huisje samen op verjaardagen. Soms heeft het helaas heeeeel veel tijd nodig. Misschien is het een idee om aan beide ouders een… Lees verder »

Emmeline
Emmeline
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je bericht op het forum! Wat lastig dat je ouders al zo lang gescheiden zijn en nog steeds niet met elkaar op kunnen schieten. Ik snap dat dit voor jou super moeilijk is. Maar het is natuurlijk niet jouw verantwoordelijkheid dat ze samen normaal kunnen doen. Dit is natuurlijk wat je wil, maar ik zou toch volwassenen betrekken bij dit probleem van je ouders. Bijvoorbeeld een docent, die je vertrouwt, op school of zo. Jij kan wel nog eens goed duidelijk maken hoe stom je het vindt dat je ouders zo doen als ze samen zijn, maar… Lees verder »