Lotte (12 jaar) in

Hij scheldt me uit

ik ben nu op dit moment in België en mijn vader scheld me uit en hij zegt de helletijd dat hij mijn hoofd onder de kraan wil doen!! help wat moet ik nou doen?!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Lieve lotte, Wat ontzettend gemeen en vervelend!!! Kun je iemand bereiken of bellen? Of kun je aan je vader vragen of je naar huis mag of dat hij ermee wil stoppen? Hoe dan ook vertel het tegen iemand en het beste is als je nu naar huis zou kunnnen want dit is nooit leuk! Is er een juf, vriendin, oma, tante, of iederdaat je moeder waar mee je hier over kunt praten. Ook kun je de kindertelefoon bellen om nu anoniem je verhaal kwijt te kunnen: 0800 0432 Ik hoop dat het heel snel stopt want dit is alles behalve… Lees verder »

anoniemr
anoniemr
7 jaren geleden

hoi Lotte,

je vader is op dit moment ook geschrokken van de situatie tussen hem en je moeder. dit zijn maar dingen die ouders zeggen omdat ze kwaad zijn. dit is niet jou fout, en natuurlijk horen ouders dit niet te zeggen, maar ze zullen dit nooit echt doen. wees maar nier bang, en natuurlijk kwetst het je, ik weet hoe je je voelt.