Anoniem (13 jaar) in

Hij is mijn vader

hallo,

ik hoop het kort te uitleggen.

Ongeveer anderhalf jaar geleden besloten mijn ouders uit elkaar te gaan, wat ik wel al had zien aankomen. In het begin trok ik heel er naar mijn vader, maar omdat ik meer bij mij moeder woonden, veranderende dat. Dit kwam ook doordat mijn zus dit al altijd was. Maar toen mijn ouder ong een jaar uit elkaar waren, ging het fout. Ik wilde niet meer bij mijn vader zijn en was vaak in paniek. Ik kwam bijna niet meer bij mijn vader. Maar deze zomervakantie gingen mijn zus, mijn vader en ik op vakantie, en toen viel op hoeveel mijn vader eigenlijk rookte. Hij rookte al sinds mij geboorte en heeft veel geprobeerd te stoppen, maar altijd te vergeefs. Toen na een gesprek samen met ons 3en en mijn nicht, zei mijn vader:’als je ooit wil blowen weet je met te vinden’. Ik vond dat best wel raar, ik bedoel hij is 45.

Een paar weken later had ik het daarover met mijn moeder en mijn zus. Toen zei mijn moeder dat mijn vader vroeger veel drugs gebruikte samen met vrienden. Op zich vind ik dat prima, maar nu gewoon niet meer, ik bedoel hij is mijn vader. Vader. En nu heb ik niet een goed genoegen band om dit te bespreken. E

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Beste anoniem, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum. Ik kan mij voorstellen dat je het erg vervelend vindt dat jouw vader zoveel rookt. Ik vind het zelf ook heel smerig als mensen roken en ik vind het ook ontzettend smerig. Ik snap helemaal dat jij het liever niet hebt dat jouw vader rookt wanneer jij er bij bent. Ik zou, als ik jou was, eens proberen om er toch met jouw vader over te praten. Vertel hem gewoon eerlijk dat je het niet fijn vindt dat hij zoveel rookt. Vraag hem eens of hij misschien zou willen proberen om… Lees verder »

Pim
Pim
8 jaren geleden

Beste anoniem, Ik snap dat het heel lastig is voor jou , om een band te krijgen met je pa als hij van dat soort rare dingen blijft zeggen. Met dat blowen bedoelt hij misschien dat hij liever heeft dat als me blowt dat bij hem doet en niet met foute vrienden , zodat hij de controle er nog over heeft , want bijna iedereen doet het wel een keer. Misschien kan je moeder tips geven , hoe je een betere band met ne vader kan krijgen , want die kent hem beter dan ik. Ook al zou je niet… Lees verder »