Aurelie (0 jaar) in

Hij is er nooit echt

Haai ik ben Aurélie en mijn ouders zijn nu al 5 jaar gescheiden in het begin had ik er heel veel moeite mee. Maar mijn moeder is toen 2 jaar alleen geweest en ontmoette toen een nieuwe vriend , ik vond het in het begin niet zo fijn want ja een nieuw iemand waar je je moeder mee moet delen nu vind ik hem super aardig en hij is er ook altijd voor me. Maar wat ik eigenlijk wou zeggen is dat mijn vader is niet echt d beste vader van de hele wereld! Ik heb nooit echt wat aan hem en hij is er ook nooit echt voor me. Bijvoorbeeld: ik kreeg een paar maanden geleden €10,- per maand zakgeld en hij is me nu €110,- euro verschuldigd want hij wou het niet meer geven. Voorbeeld 2: ik heb natuurlijk elk jaar zomervakantie en jullie ook iedereen dus , maar mijn vader heeft gewoon geen zin om met me op vakantie te gaan en daar is hij gewoon te lui voor want mijn opa en oma wonen in Frankrijk en ik ben daar nog nooit geweest dus ja best wel frustrerend dat je nooit met je vader op vakantie gaat. Mijn laatste ding wat ik wil zeggen = : mijn moeder had een hele goeie en leuke baan en had ook leuke collega’s maar één daar van had zo’n goeie werk relatie met mijn moeder dus mijn moeder zei kom maar een keer bij ons eten nou dus zijn kwam met haar 2 kinderen eten bij ons allemaal heel erg gezellig en ik mijn zus en mijn zusje vonden er allemaal heel erg aardig maar wat er gebeurde is mijn vader vond die vrouw dus leuk te vinden en had al snel niet meer zo veel gevoelens meer voor mijn moeder , uiteindelijk is mijn moeder er achter gekomen dat hij is vreemd gegaan mijn vader heeft het dus uitgemaakt nou je denkt al een heel drama mijn moeders collega is uiteindelijk ontslagen.

Dit was mijn verhaal.
Gr. Aurelie

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Hallo Aurelie, Wat super van je om je verhaal te delen, andere kinderen die dit mee maken kunnen jou ervaring zo lezen en wij kunnen je misschien wel handige tips geven. Super vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je vader er niet echt voor je is. Ik heb zelf dit ook een beetje mee gemaakt, toen mijn ouders net gescheiden waren maakte mijn vader geen tijd voor mij vrij of had hij geen geld om wat dan ook te doen zij hij, zelfs niet wandelen in het bos! Ik heb zelf altijd gedacht dat het kwam… Lees verder »

Jonathan
Jonathan
7 jaren geleden

Hai Aurelie,

Fijn dat je alles zo duidelijk verwoord hebt.
Wat jammer dat je vader niet met jou op vakantie wilt.
Hier kunnen allerlei redenen voor zijn, net als het zakgeld dat hij je niet geeft.

Maar wel onwijs fijn dat de nieuwe vriend van je moeder super aardig is en dat hij altijd voor je klaarstaat ;).

Ik sluit mij verder aan bij de tip van Mehtab en wens je veel succes,

Jonathan

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Aurelie, Bedankt voor je berichtje op ons forum! En wat een naar verhaal! Ik begrijp heel goed dat je het zo frustrerend vindt dat je niet met je vader op vakantie kunt gaan. Als kind ging ik ook niet zo vaak op vakantie met mijn vader. Dat is erg jammer! En het is ook erg rot voor je moeder dat je vader vreemdging met haar collega! Ik vind het wel heel erg knap dat je hier je verhaal hebt gedaan, wie weet lezen andere kinderen dit terug die ook zoiets hebben meegemaakt! Mijn tip aan jou is om met… Lees verder »