Anoniem (11) in

Hij flirt

Ik zit nu in de situatie dat mijn ouders iemand hebben ingeschakeld om te helpen met scheiden. Maar mijn vader is met andere vrouwen aan het flirten en zit zelfs op Tinder mama (nieuwe vriend) ken ik al en ik vertrouw hem ook , maar ik weet niet hoe/of ik die van papa moet vertrouwen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste, Altijd lastig om nieuwe mensen in je leven zomaar te accepteren. Het is altijd even wennen en iemand echt leren kennen duurt ook wel een paar maanden. Het is logisch dat als mamma al een nieuwe vriend heeft, dat papa ook een nieuwe vriendin wil. Dat kan niet altijd in 1 keer goed gaan , soms moet je meerdere mensen ontmoeten tot je de juiste heb gevonden. Dan zul je vanzelf wel merken als hij de juiste heeft gevonden haha! Geef je ouderes ruimte om dit te ervaren en wees niet te snel kritisch. Je mag altijd wel je… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Door,

Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat fijn dat je de nieuwe vriend van je moeder vertrouwt! Wel vervelend om te zien dat je vader flirt met andere vrouwen..
Mijn tip is om de vriendin van je vader niet meteen te veroordelen. Probeer haar een kans te geven en misschien is het wel een hele leuke dame?! 🙂

Hopelijk zul je hier wat aan hebben!

Liefs en succes,
Mehtab