Floater (12) in

Hij doet vervelend

Ik word morgen 13, en vanavond zijn we uit eten gegaan in een restaurant voor mijn verjaardag. Het was hartstikke gezellig want mijn ouders gewoon normaal tegen elkaar dacht ik. Blijkbaar heeft mijn vader mijn moeder gebeld toen we thuis waren en tegen haar gezegd dat ze minder moet eten als wij er bij zijn, ter voorbeeld. Mijn moeder is te dik en dat vind ze erg vervelend. Blijkbaar doet mijn vader dit soort dingen vaker. Vandaag heeft ze er een stop achter gezet en heeft het aan mij vertelt en is komen uithuilen. Ik schaam me gewoon dat hij mijn vader is. Hoe kan hij zoiets doen?! Toen mijn vader en moeder nog getrouwd waren pushte hij haar al vaker dat ze moest afvallen. In zijn ogen moet dit normaal zijn. Ik ben van plan om morgen langs zijn huis te gaan en hem is flink te waarheid te gaan vertellen,hij is geen KLEUTER meer! Hij zou dit soort dingen beter moeten weten. Het lijkt wel alsof ik de VOLWASSENEN ben hier. Hij houd geen enkele rekening met andermans gevoelens, behalve die van zijn vriendin. Wanneer ik bij hem ben doet hij ook heel vervelend tegen mij. Mijn moeder heeft me vanavond vertelt dat ze denkt dat hij zo doet omdat hij het niet meer tegen haar kan doen. AAAH ik haat mijn vader zo erg! Ik snap gewoon niet hoe zijn brein werkt. Hoe kunnen de dingen die hij doet überhaupt bij hem opkomen?! Maar morgen vier ik mijn verjaardag bij hem. Mijn moeder zou ook komen maar heeft er door vanavond erg veel moeite mee.. Ik ook eigenijk.. Wat moet ik nou doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Beste Floater, Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben benieuwd hoe je verjaardag uiteindelijk bij je vader geweest is. Ben je nog bij hem langsgegaan? Is je moeder meegeweest? Hoe vond je dit alles? Je hebt sowieso alle recht om aan je vader te vertellen wat jij ervan vindt. Maar ook je moeder kan voor zichzelf opkomen en dat hoef jij niet voor haar te doen als je je hier niet goed bij voelt. Door met hem in gesprek te gaan kun je erachter komen waarom hij dit doet. In dat gesprek kan jij aangeven wat het met… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Floater, Wat goed dat je hier je verhaal vertelt. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat naar voor je dat dit gebeurt rondom je verjaardag… Ik lees dat je erg veel moeite hebt met de dingen die je vader doet, hij doet vervelend tegen jou en je moeder. Ik merk dat je erg boos bent en dat snap ik heel goed. Je voelt je de volwassene in deze situatie, maar je moet weten dat dit niet jouw taak is. Ik heb zelf ook vaak het gevoel dat ik het moet opnemen voor mijn moeder, maar wij zijn kinderen en dat is… Lees verder »