Anoniem (16 jaar) in

Hevige ruzie

Hoi ! Ik zit ergens heel erg mee en ik weet ook geen oplossing, vandaar dat ik jullie een berichtje stuur. Het gaat thuis helemaal niet goed, te veel ruzie. En dan is het niet zo’n ruzie dat elke puberkind met zijn ouders heeft, maar echt hevige ruzie, ook dat mijn ouders mij beledigen. Ik wil heel graag een oplossing vinden maar ik weet gewoon niet wat.
Groetjes, anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Lieve anoniem, Wat slim om een berichtje te plaatsen als je het even niet meer weet! Wij willen je namelijk graag helpen om een oplossing te bedenken. Wat ontzettend rot dat er thuis zoveel ruzie is. Het lijkt me heel erg rot om vaak beledigd te worden door je ouders. Dit is niet normaal en eigenlijk mag dat ook niet volgens de wet in Nederland. Daarom denk ik dat het slim is dat je er iets aan wilt gaan doen! De beste oplossing is om met je ouders te praten over de ruzies die jullie helpen. Ik kan me voorstellen… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Beste anoniem, ik vind het heel dapper dat jij je verhaal met ons durft te delen. het is altijd heel erg vervelend als je ouders vaak ruzie hebben en al helemaal als ze ruzie maken met jou! Ik zou daarom beginnen met zijn er veranderingen of extra spanningen die ervoor kunnen zorgen waardoor ze zo snel geïrriteerd zijn?? Als je zelf geen aanleiding weet te vinden zou je ook kunnen proberen een gesprek aan te gaan en vragen waardoor. Veder zijn hele handige tips voor jou maar ook voor je ouders, om eerst tot 10 te tellen voor dat je… Lees verder »