Maya (11 jaar) in

Het wordt erger

Mijn hoofd kan het niet meer aan .!
Hallo ik ben Maya , 3 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden en in het begin was er niet zo veel gedoe maar we zijn nu 3jaar verder en het word erger ik had op 14/11/2020 een paniek-aanval gekregen ik weet niet waarom ik was die dag bij m’n vader m’n vader zegt dat het komt door de situatie bij m’n moeder en m’n moeder zegt dat het komt door de situatie bij m’n vader .
ik probeer het hier op school zo weinig mogelijk er over te hebben maar dat lukt niet altijd ik heb veel hoofdpijn en stress ik had/heb ook zelfmoord plannen , ik praat wel met m’n vrienden over dat ik misschien zelfmoord wil plegen maar hun zeggen dat ik dat niet moet doen . de jeugdbescherming zit ook achter mij en m’n broertje aan ,ik weet niet wat ze van me willen maar het is gewoon vervelend.
kan iemand me helpen 🥺!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
3 jaren geleden

Hey lieve Maya, Allereerst wil ik even benadrukken dat ik het super knap vind dat je dit durft te vertellen! Ik kan me voorstellen dat zo’n lastige situatie allerlei nare gedachten met zich mee kan brengen. Ik vind het heel erg rot om te horen dat je in zo’n moeilijke tijd zit en dat dit zorgt voor lichamelijke klachten bij jou zoals een paniekaanval, maar ook dat je hoofd zo vol zit en je het even niet meer ziet zitten. Ik heb dit soort gedachten ook gehad, maar vergeet niet dat jij er echt toe doet Maya! Bij mij heeft… Lees verder »

Kevin
3 jaren geleden

Hallo lieve Maya, Wat fijn zeg dat jij een berichtje hebt geplaatst bij het forum van Villa Pinedo! Ik kan me heel goed voorstellen dat jouw hoofd ‘ontploft’ van alles wat er is gebeurd en nog steeds gebeurt. Hopelijk kunnen we jou een beetje helpen. Allereerst wil ik zeggen dat het heel dapper is dat je hier een bericht durft te plaatsen. De situatie die je beschrijft, lijkt me heel lastig. Het is dan super knap dat je daarover durft te praten. Is er (naast dit forum en je vriendinnen) iemand die je vertrouwd waarmee je dit zou willen of… Lees verder »

Evelien
3 jaren geleden

Lieve Maya, Allereerst bedankt voor je berichtje op het forum. Het is erg dapper van je dat je om hulp vraagt en je moeilijke verhaal deelt. Ik wil je graag laten weten dat ik jouw verhaal herken. Toen mijn ouders gingen scheiden, vond ik het in het begin wel moeilijk, maar het werd pas moeilijker toen mijn vader een nieuwe vrouw kreeg. Dat was ook pas later. Jij verteld dat de problemen rondom de scheiding nu erger worden. Wat supervervelend zeg. En al helemaal vervelend dat je een paniekaanval hebt gehad. Heb je het daar wel eens met iemand over… Lees verder »