Anoniem (10) in

Het voelt alsof ik niet alles kwijt kan bij mij ouders

Het voelt dat ik niet alles kwijt kan bij men ouders. Ik ga dan meestal tekenen maar soms werkt het Ier om men gedachtes om te zetten daarvan krijg ik kortte slaap en dan word ik prikkelbaar en boos daar kan ik dan niks aan het doen dan krijg ik ook ruzie dan zit ik te huilen op men kamer. Heeft iemand tips voor dat?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
may
may
2 maanden geleden

hoi ik zit in de zelfde situatie je kan gewoon een buddy aanvragen

Sabine
2 maanden geleden

Hey lieve Anoniem, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraagt deelt! Vervelend om te lezen dat je voelt dat je niet alles kwijt kan bij je ouders. Ik herken wat je zegt en ik vond het vroeger en nu soms nog steeds, lastig om hierover te praten met ze. Wat voor mij daarin heel erg heeft geholpen is om het eerst met iemand anders te delen. Dit kan zijn met een vriendinnetje of met je opa en oma, wat voor jou fijn voelt!! Op die manier zat ik er zelf al minder mee en kon… Lees verder »

Fleur
2 maanden geleden

Hoihoi, Dankjewel voor het delen hiervan! Super vervelend dat je het gevoel hebt niet alles tegen je ouders te kunnen zeggen. Dat herken ik wel van vroeger. Ik heb daar ook last van gehad. Zelf durfde ik niet altijd eerlijk te vertellen wat mij dwars zat. Hier een paar tips die mij hebben geholpen: 1) Schrijf het van je af in een boekje of schrift. 2) Praat erover met iemand in je omgeving. Misschien heb je vriendinnen een juf of meester of opa of oma waar je het aan kwijt kunt? 3) Schrijf een brief naar je ouders. Als je… Lees verder »