anno (16 jaar) in

het viel totaal verkeerd

hee allemaal,
na lang twijfelen zet ik hier toch maar mijn verhaal openbaar. Ben namelijk erg benieuwd naar jullie reacties.

Ik zal bij het begin beginnen, mijn ouders zijn al sinds ik het me kan heugen gescheiden. Ben er dan ook mee op gegroeid en ben aan allebei mijn stiefouders erg gehecht, heb ook een “stief”broertje waar ik heel goed mee kan. Nou ging het altijd w goed tussen mijn ouders, om het weekend en soms een extra weekend gaan we naar onze vader. Zo ging het altijd al en gewoon prima naar mijn mening. Nou hebben mijn moeder, haar vriend, opa oma en ik al een tijdje een idee om te verhuizen. Naja dat moet je dan toch gaan vertellen aan papa, dat viel totaaaal verkeerd. Was overigs een hele zware avond met van beide kanten veel lelijke woorden. Logisch dat hij boos wordt, het zou 1 uur rijden zijn ipv 20min. Maar natuurlijk houden we het zo als het is nogsteeds om het weekend naar paps. Helaas is paps nu nogsteeds onzettend boos en doet alles eraan om mama het leven zuur te maken. (zorgen dat wij de weekenden dat mama vrij is bij papa zijn en dat als mama moet werken de weekende bij mama zijn ectect ) ofcourse snap ik dat hij boos is, maar dit is echt heel verveld… Het plan gaat overgens pas ovr 2 jaar gebeuren ( dan ben ik dus 18 ) Ben obtzettend benieuwd naar jullie mening, tips ect hierover en hoe ik hier het best mee om kan gaan. Best een zware tijd..

Liefss

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Anno, Wat vervelend dat je vader het zo slecht opvatte dat jullie wilden gaan verhuizen. Eerst wil ik even zeggen dat mijn ouders ook 3 kwartier tot een uur met de auto uit elkaar wonen. Bij ons gaat dit heel goed en mijn vader haalt altijd mijn zusje op op vrijdag na school en ik kom later omdat ik later uit ben met de trein. Op zondag worden wij dan weer opgehaald door mijn moeder. Met dit verhaal wilde ik even duidelijk maken dat er opzich niks hoeft te veranderen voor je vader behalve dat hij wat verder moet… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Anno, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Het is erg vervelend om middenin de ruzie van je ouders te zitten. Het is ook erg jammer dat de goede relatie tussen je ouders totaal is verstoord door een verhuizingsplan dat pas over twee jaar gaat plaatsvinden. Het is in ieder geval wel heel erg fijn dat je relatie met je stiefouders en broertje goed is! Mijn tip aan jou is om aan allebei je ouders duidelijk te maken dat ze geen ruzie moeten maken waar jij bij bent of waar jij het kunt horen. Het is nooit fijn om… Lees verder »