Robin (11) in

Het oplossen

Hoe papa en mama het kunnen oplossen.

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NicoleGerjanElisabeth Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Lieve Robin, Super goed dat je het forum hier hebt gevonden om jouw vraag te stellen. Dankjewel! Je vraagt je af hoe jouw papa en mama het kunnen oplossen. Dat is een goede vraag zeg, toen ik jouw leeftijd had wilde ik precies hetzelfde! Kun je mij vertellen hoe het nu gaat tussen jouw papa en mama? Misschien kun je eens vertellen of ze elkaar nog zien, hoe ze tegen elkaar doen en waar ze wonen. Ik wil je nu in ieder geval alvast vertellen dat dit iets is tussen jouw ouders, ik snap heel goed dat je wil dat… Lees verder »

Gerjan

Hee Robin, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag! Hoe je papa en mama het kunnen oplossen weet ik niet. Wel weet ik dat het niet jouw taak is om het op te lossen. Ik begrijp en snap je gevoelens dat je je ouders graag gelukkig wilt zien. Dit heb ik voordat mijn ouders gingen scheiden ook vaak gedacht en gewild. Ook omdat iedereen om mij heen niet zulke problemen hadden. Ik had dezelfde leeftijd als jou. Bij ons thuis waren heel veel problemen en bijna dagelijks hadden mijn ouders ruzie. Dit heeft mij heel veel… Lees verder »

Elisabeth

Hoi Robin, je vraagt hoe jouw papa en mama het kunnen oplossen. Ik denk dus dat ze (net) gescheiden zijn? Dat vind ik heel erg vervelend voor je. Ik vond het ook heel erg moeilijk toen mijn ouders uit elkaar gingen en vervolgens heel veel ruzie hadden. Maar je moet niet vergeten lieve Robin, dat zij de ouders blijven, en jij het kind! De scheiding van jouw ouders is niet jouw taak! Misschien vind je het fijn om over de scheiding van je ouders te praten met iemand die ook gescheiden ouders heeft? In dat geval kan je op de… Lees verder »