kim (14) in

Het lukt niet

Hallo allemaal, mijn ouders zijn al gescheiden vanaf dat ik anderhalf jaar was. ik woon bij mijn moeder en wil bij mijn vader wonen. mijn moeder staat dat niet toe. en mijn ouders kunnen niet met elkaar communiceren en daar word ik de dupe van. ze hebben al van alles geprobeerd maar het lukt gewoon niet. moet ik een brief naar de rechter schrijven of niet? wie kan mij helpen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luc
Luc
7 jaren geleden

Hey kim, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend voor je zeg en wat naar dat je moeder dat niet toestaat. Ik heb net zelf ook de keuze gemaakt dus ik weet hoe je je voelt. Mijn ouders hadden ook niet zo veel contact dus ik heb heel veel zelf moeten regelen. Waarom lukt bij jullie het communiceren niet zo goed? Je moeder mag natuurlijk jou niet tegenhouden om bij je vader te wonen. Bovendien mag jij jouw verkeur zelf geven. Vanaf je 12e mag jij je voorkeur geven bij welke ouder je wonen wil en dit bij… Lees verder »

Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Lieve Kim, Wat een rotsituatie waar je inzit 🙁 goed dat je hier een berichtje plaatst. Omdat je ouder bent dan 12 jaar mag je bij de rechter aangeven bij wie jij wil wonen en kun je daar dus in meebeslissen. Eigenlijk mag jouw moeder je natuurlijk niet tegenhouden als jij bij je vader wil wonen. Ik denk dat het handig kan zijn om bij de rechter aan te geven bij wie je wil wonen. Kun je er ook met je vader of iemand anders over praten? Het is fijn om steun te zoeken in deze moeilijke tijd. Mijn ouders… Lees verder »