Emilie (11) in

Het kan niet

Ik zit met een probleem ik wil heel graag bij mijn vader wonen zodat me zus en ik niet meer zo veel ruzie hebben. Maar ik kan niet bij mijn vader wonen door financiële problemen (ik wil niet alleen bij hem wonen door me zus hoor)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 jaren geleden

Beste Emilie, Goed van je dat je hier om tips komt vragen! Wat vervelend dat je zoveel ruzie met jouw zus hebt. Ik sluit mij aan bij Mehtab, Het lijkt mij handig als jij met jouw zus gaat praten met eventueel jouw moeder erbij. Om bij jouw vader te gaan wonen, zou jouw moeder financieel kunnen helpen. Heb je er al over nagedacht hoeveel dagen je bij jouw vader zou willen zijn en hoeveel dagen bij jouw moeder? Het kan al fijn zijn om in het weekend bij jouw vader te zijn en doordeweeks bij jouw moeder. Ik hoop dat… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Emilie, Bedankt voor je berichtje. Wat vervelend dat jij en je zus vaak ruzie hebben.. Misschien is het goed om een keer rustig met je zus te zitten en met haar te praten over jullie ruzies. Jullie kunnen proberen om samen een goede oplossing te vinden voor jullie ruzies. Jullie moeder kan jullie hier misschien ook goed bij helpen. Omdat ik niet weet welke redenen je nog meer hebt om bij je vader te willen wonen, hoop ik dat mijn tip je voor nu verder zal helpen en dat je er wat aan zult hebben! Heel veel liefs en… Lees verder »