Adriana (10) in

Het is saai bij mijn vader

Wat kan ik doen om het leuker te maken bij mijn vader? Ik vind het nu heel saai bij mijn vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Danley
1 maand geleden

Hoi adriana ik zit ook in het zelfde schuitje zoals jij. mijn vader is nogal saai en ik wist ook niet wat ik moest doen .dus ik ging telkens een potje uno met mijn stiefzus doen .
Of ik ging de hond extra uitlaten. ik hoop dat dit je heeft geholpen doei!

Loïs
3 maanden geleden

Stel zelf iets voor, doe bijvoorbeeld een leuk spelletje

Josha
3 maanden geleden

Hi Adriana, wat goed dat je een bericht stuurt! Vervelend om te horen dat je het soms saai vindt met je vader. Ik had daar soms ook wat last van, dat ik naar mijn vader ging maar niet zo goed wist waar met hem over te praten. Dat vond ik lastig. Maar ik bedacht me dat ik niet dezelfde dingen hoefde te bespreken met m’n moeder als met m’n vader. Dat ik een ander soort band met mijn vader kan hebben. Zo gaan mijn vader en ik vaak sporten met elkaar of spelen we altijd spelletjes na het eten. Misschien… Lees verder »

Denise
3 maanden geleden

Hi Adriana, goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum! Vervelend dat je het niet leuk vindt bij je vader. Als je niks te doen hebt bij je vader kan ik mij heel goed voorstellen dat je je verveelt. Toen ik mij altijd verveelde bij mijn vader ging ik een nieuwe hobby ontdekken. Ik had aan mijn vader gevraagd of we naar de winkel konden zodat we schilderspullen konden kopen. Elke keer als ik mij verveelde bij mijn vader ging ik weer schilderen! Ik zou je aanraden om (nieuwe) dingen te proberen en te ontdekken wat je leuk… Lees verder »

Yvanka
3 maanden geleden

Hoi Adriana, Wat goed dat je een berichtje stuurt! Ik herken wat je zegt, ik vond het soms ook saai als ik bij mijn moeder was. Heb je al eens uitgesproken naar je vader dat je het saai vind soms? Misschien dat jullie samen dingen kunnen bedenken! Misschien kunnen jullie wat vaker een spelletje doen als je erom vraagt of samen iets kijken, een leuke film of serie. Je kunt je ook aanmelden voor een buddy op de site, dan kun je eens een berichtje doen als je je weer verveelt en dan kunnen jullie samen iets bedenken wat het… Lees verder »

Jacqueline van der waarden
3 maanden geleden

Hoi Adriana, wat goed dat je het forum hebt gevonden en dat je je vraag stelt. Wat vervelend dat je het saai vind bij je vader. Ik heb zelf ook nooit veel plezier gehad bij mijn vader en probeerde er altijd toch wel wat van te maken als hij niets met mij wilde doen dan ging ik zelf dingen doen die ik leuk vind. Misschien is het ook een idee om het er met je vader over te hebben. Ik weet het is moeilijk maar misschien komen er samen ook uit om het wat leuker te maken. Probeer sowieso de… Lees verder »

Iris
3 maanden geleden

Hi lieve Adriana, Wat een goeie vraag zeg! hoe komt het dat het nu saai is bij je vader? zijn er dingen die jullie eerst samen deden, die nu niet meer gebeuren? misschien dat je kan vragen of hij een keertje wat met jou samen wil doen. een spelletje, samen wandelen, schommelen, puzzelen, of naar de film gaan? zijn er bij je vader thuis dingen om te doen voor jou? misschien dat je leuke dingen hebt bij mama die je ook bij papa zou kunnen hebben zoals tekenspullen, boeken, of films. dit vond ik altijd wel leuk om te doen… Lees verder »