Anoniem (11) in

Het is nooit goed

Als mijn stiefgezin er op zondag is dan worden hun altijd voorgetrokken En als hun wat doen dan krijg ik er de schuld van daarnaast is het zo dat mijn moeder negatief over mijn vader praat en andersom. Dat vind echt niet leuk. Wat ik ook doe het is nooit goed. Zo voelt het voor mij. En het helpt er ook niet bij dat ik en mijn vader soms ruzie hebben. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julian
Julian
7 dagen geleden

Hoi! Ik herken dit heel erg van een aantal jaar terug. Ik weet niet hoelang je ouders al gescheiden zijn, maar het zou kunnen dat je ouders ook nog bezig zijn met verwerken van de scheiding. Als ik kijk naar wat je schrijft lijkt het er op dat je ouders nog boos/teleurgesteld op elkaar zijn. Het liefst wil je natuurlijk niet horen wat ze vervelend aan elkaar vinden, dat is iets tussen je ouders, en het is vervelend als jij daar last van hebt. Ik zou als ik jou was met je ouders gaan praten en aangeven dat je niet… Lees verder »

Amber
7 dagen geleden

Hoi lieve anoniem! Wat onwijs moedig dat je dit deelt op het forum van Villa Pinedo! In je berichtje vertel je dat jij je zo buitengesloten voelt als je stiefgezin er is. Voor mij is dit herkenbaar en ik ga je proberen mijn ervaring te delen en advies te geven in jouw situatie. Als ik bij mijn vader was, waren mijn stiefmoeder en haar drie kinderen er ook want ze woonden met z’n allen in een huis. Ik woonde meer bij mijn moeder, waardoor ik mij geen onderdeel voelde van het gezin bij mijn vader. Dat deed echt pijn, ook… Lees verder »

Vera
7 dagen geleden

Hoi! Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel dapper van je vind dat je deze vraag stelt. Ik kan mij heel erg in jouw verhaal vinden. Ik herken veel wat je zegt ook in mijn eigen situatie van vroeger. Ik vond dat zelf altijd erg vervelend als de ene ouder slecht over de ander sprak en ook mijn stiefmoeder werd vaak voorgetrokken en keek er niemand echt meer naar mij om. Het voelde voor mij aan of er iets mis met mij was of dat ik niet gezellig genoeg was. Wat mij heeft geholpen is door er met mijn… Lees verder »

Last edited 7 dagen geleden by Vera
Anoniem
8 dagen geleden

Ik heb precies hetzelfde ik heb een broertje die bij mijn vader altijd voor getrokken word