Ruud (14 jaar) in

helpen

Mijn oom en tante gaan scheiden maar mijn neefje(6) en nichtje(8) hebben het daar heel moeilijk mee hoe kan ik ze helpen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Ruud, Bedankt voor je mooie bericht, wat goed om te lezen dat je jouw nichtje en neefje wilt steunen! Ik vond het ook altijd heel erg fijn als ik het gevoel had dat ik gesteund werd in moeilijke situaties. Mijn tip is om er vooral altijd te zijn voor je nichtje en je neefje. Misschien kan het ze ook helpen als jij er met hen over praat, over wat zij voelen en denken en hoe zij hun ouders zouden willen zien. Het allerbeste is denk ik om vooral veel met ze te spelen, zodat ze afgeleid worden. Op die… Lees verder »

jonathan
jonathan
7 jaren geleden

Beste Ruud, Wat lief dat jij er voor je neefje en nichtje wil zijn. Dat is erg goed om te horen ;). Het beste wat je eigenlijk kan doen is hun steunen in het hele proces. Troosten als ze verdrietig zijn. Maar wees wel altijd eerlijk en oprecht. Als je zelfs een goede band hebt met ze kan je ook vragen of ze bij jou mogen logeren. Vraag dat wel eerst aan je ouders 😉 zodat zij het ook weten. Het logeren kan je neefje en nichtje rust geven (en tijd om jou dingen te vertellen) en geeft je oom… Lees verder »