anoniempje (10 jaar) in

Hele erge ruzie

Hoi,
mijn moeder en vader hadden daarnet heel erg ruzie. Ze gingen naar de gang en kregen ruzie. Mijn moeder riep heel erg onvriendelijke woorden tegen mijn vader(kutmens,gotverdomme, homo enz.) En riep toen: weet je wat, ik maak er een eind aan!!!!! En ze liep weg.mijn vader ging haar achterna en na een kwartier waren ze alledrie terug(mijn zus ging ze ook achterna) onder tussen was het eten klaar en had ik mijn zusje te eten gegeven. Ik was daarna naar de buurvrouw gegaan en die kwam even binnen. Ik wil niet dat dit nog een keer gebeurt en dus….. HELP!!!!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anniek
Anniek
9 jaren geleden

Lieve Bob en Nichal,
Dank jullie wel voor jullie berichten! Ik ben hiervan opgevrolijkt. Tanks tanks tanks!!!!
Groetjes, anoniempje

Bob
Bob
9 jaren geleden

Hoi anoniempje, Wat naar om te horen dat je ouders ruzie hebben gekregen. Al helemaal dat je die woorden hebt gehoord. Ik hoop dat dat niet meer gebeurd. Ik begrijp het zeker dat je niet meer wilt dat dit gebeurd. Maar dit kunnen alleen je ouders voor elkaar krijgen. Het beste wat jij kunt doen is zoals Nichal heeft gezegd, met je buurvrouw of zus praten. Misschien kunnen zij je meer informatie geven waarom er ruzie was. Je kan ook je zorgen delen met je zus. Als laatste kan je met je ouders praten over waarom ze gingen ruziën. Je… Lees verder »

Nichal Joosse
Nichal Joosse
9 jaren geleden

Hoi Anoniempje, Super vervelend om te horen dat je vader en moeder ruzie hebben gehad net 🙁 En wat een naar verhaal om te horen, zo horen ze niet te doen tegen elkaar! Heb je er met je zus over gepraat? En met de buurvrouw? Het lijkt mij verstandig om goed te praten met iemand die dicht bij jullie familie staat, zodat jij kunt laten merken dat het jou ontzettend veel pijn doet dat ze zo heftig ruzie met elkaar maken. Jouw gevoelens staan voorop en daar moeten ze dus gewoon rekening mee houden. Ik hoop dat je niet al… Lees verder »