anoniem.. (11 jaar) in

Heimwee naar vader

Hoi,
Mijn ouders zijn al 8 jaar gescheiden ik denk er nu over om bij mijn vader te gaan wonen.
Mijn moeder zegt dat ik moet gaan wonen waar ik zelf wil maar toch laat ze andere fam leden met mij praten.
Ik heb heimwee naar mijn vader. Maar omdat mijn moeder een vriend heeft gaan wij daar soms heen en een keer was het het geval dat we van daaruit naar mijn vader zouden gaan maar toen hadden we het afgezegd. Mijn xpa vroeg waar we waren en werd boos en vroeg waarom we dat gwn nii komden zeggen en barste ik in tranen uit.

Veel liefs een hopeloos meisje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hallo Anoniem, Als je moeder echt vind dat jij het ZELF mag bepalen waar jij wil wonen dan hoort ze (naar mijn mening) niet andere familie leden met je te laten praten want die geven HUN mening. Mocht je toch bij je vader gaan wonen dan draait alles gewoon om , vind je moeder natuurlijk niet leuk maar dat hoort ze gewoon te respecteren. Net zoals jouw vader het absoluut NIET leuk zal vinden dat je bij je moeder woont maar dat ook moet respecteren Praat er gewoon met je vader over , ik hoop dat hij je dan begrijpt.… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Lieve anoniem, Soms kan het goed zijn om met zoveel mogelijk mensen te praten over dit soort dingen, en ik ben het inderdaad met Isabel eens dat je moeder je daarmee probeert te helpen. Hoewel het ook begrijpelijk zou zijn als dit niet zo was, je moeder wilt duidelijk wat het beste is voor jou (wat heel fijn is) maar natuurlijk wilt ze je ook niet kwijt. Of dit nou zo is of niet kan je wel op deze situatie ingaan op de manier die het beste is voor jou. Door te praten over jouw mening in kan je ook… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Anoniem, Wat snap ik goed dat jij je niet fijn voelt op dit moment! Ik vind het fijn om te horen dat je moeder je vrijlaat in je beslissing om te gaan wonen waar je wil. En ik snap heel goed dat het dan dubbel voelt als je moeder dat zegt en er dan toch andere familieleden met je komen praten. Misschien wil je moeder je de gelegenheid geven om via een gesprek nog beter te weten wat je wilt. Dat je misschien iets hoort waar je zelf nog niet over na hebt gedacht. Als het voor jou niet… Lees verder »