iris (12 jaar) in

Heen en weer

hoi ik ben Iris,
ik heb het de laatste tijd er erg moeilijk mee dat ik de hele tijd heen en weer moet van mijn moeder naar mijn vader en weer terug. ik voel me dagen van te voren soms niet lekker omdat ik weet dat ik weer heen en weer moet. kan iemand mij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve Iris, Je probleem begrijp ik heel goed. Hier heb ik zelf ook last van, ik had eerst ook dat ik me er echt niet lekker door voelde, en er super erg tegen opzag. Ten eerste zou ik even kijken bij de blogs, er zijn een aantal artikelen over geschreven met tips erin. Ook raad ik je aan erover te praten met je ouders. Is het mogelijk om minder te wisselen? Dat kan praktisch schelen. Of juist meer, als je je ouders telkens zo mist. Een standaard lijstje maken voor de spullen die je moet inpakken kan helpen tijdens het… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Beste iris, Wat vervelend dat je je zo niet lekker voelt als je weet dat je weer van de eene ouder naar de ander moet. Zou je voor jezelf misschien op papier kunnen zetten waarom je dit zo vervelend vind? Of waar je mee zit? Misschien kun je op deze manier ook iets aan dat vervelende gevoel doen of het erover hebben dat je bijvoorbeeld omdat je dan weer moet wennen je niet lekker voelt. Soms helpt het ook om bij ouders een kamer te hebben die een beetje op elkaar lijken. Of is het een oplossing om langer te… Lees verder »

Femke
Femke
7 jaren geleden

hallo Iris. ik ben een meisje van 19 en mijn ouders zijn al bijna 15 jaar uit elkaar. ik woon bij me vader maar ga om het weekend naar mijn moeder toe. bij ons thuis is de laatste tijd veel stress geweest. En wou niet meer naar huis komen. totdat het laatst geëscaleerd is, en ik het heb uitgepraat. en dat is heel erg belangrijk. Praten waar je mee zit!! je ouders zullen je helpen met deze situatie. want gescheiden ouders hebben is nooit leuk, hoelang het ook geleden is en hoe oud je ook bent. maar je moet met… Lees verder »