Eline (12) in

Heb mijn hart kunnen luchten

Ik heb dus bij de rechter gezeten om meer bij mijn moeder te kunnen zijn ik vond het heel eng en spanent om naar de kinderrechter te gaan maar ik heb mijn hart kunnen lichten bij mijn tanten het is heel fijn om er met iemand over te kunnen praten maar niet je ouders probeer het is !!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
2 jaren geleden

Hee lieve Eline, Wat onwijs fijn om te horen dat het gesprek met de kinderrechter zo goed is gegaan! Ik kan mij goed voorstellen dat je het eerst erg spannend en eng vond maar gelukkig heb je nu de ervaring dat kinderrechters, hele lieve en fijne mensen zijn 😉 (ik vond mijn 1e gesprek met de kinderrechter ook onwijs spannend, dus je bent daarin echt niet de enige :)) Wat fijn dat je je hart zo goed kunt luchten bij je tante! Het is altijd erg fijn als je iemand hebt bij wie je je verhaal kwijt kunt. Het is… Lees verder »

Anne
2 jaren geleden

Lieve Eline, Wat stoer dat jij naar de kinderrechter bent geweest, en wat fijn dat het zo opluchtte! Super lief van je dat je jouw tip met andere kinderen van gescheiden ouders wil delen. Praten over wat je dwarszit is niet altijd makkelijk! Dat vond ik ook nooit makkelijk, maar sinds een tijdje doe ik dat steeds vaker en ik ben het helemaal met je eens! Dat lucht enorm op. Toen mijn ouders gingen scheiden, was ik de eerste in mijn klas, dus met mijn vriendinnen kon ik hierover bijna niet praten, want ze snapten het niet. Gelukkig zijn mijn… Lees verder »