Loes (18 jaar) in

Halfbroertje en -zusje

Mijn ouders zijn al zo’n 11 à 12 jaar gescheiden nu. Mijn vader heeft sinds een aantal jaar een nieuwe vrouw die heel aardig is en echt top en ze hebben samen 2 kinderen, mijn halfbrertje en -zusje. Alleen dat is het probleem. Sinds zij geboren zijn is het alsof mijn vader een heel nieuw gezin erbij heeft en hen altijd eerst zet. Hij heeft bij hem geen foto’s van mij en mijn broer en zus staan maar wel overal van zijn nieuwe gezin. Hij gaat altijd naar hun hockeywedstrijden/schooldingen/etc. Het doet gewoon heel veel pijn om te zien dat het lijkt alsof mijn vader me vergeet, en -hoe leuk mijn stiefvader ook is- te zien dat mijn stiefvader in veel opzichten meer een vader voor me is geweest dan mijn eigen vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
5 jaren geleden

Beste loes ik heb presies hetzelfde vind het zo jammer dat ik minder bij me vader wil zijn dus heb ook geen behoefde om bij hem te zijn dus ik glip er maar onder uit zoals een sport wat ik moet doen paardrijden

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Beste Loes, Wat vervelend dat jij het gevoel hebt dat je vader een nieuw leven is begonnen en dat jij het gevoel hebt dat daar nauwelijks plek is voor jou en je broer en je zus. Wat jij hier aangeeft is echt hoe jij je voelt en ik denk dat het goed is als je dit bij je vader aangeeft. Als je dit lastig vindt, dan kan je een brief schrijven, want wat jij hier net hebt geschreven komt echt bij mij binnen en laat zien dat je pijn hebt van hoe het nu gaat en dat je graag een… Lees verder »