Michelle (15 jaar) in

geweld

MIjn ouders zijn in 2010 gescheiden, ik weet zelf nu niet beter dat mijn ouders niet meer bij elkaar wonen. maar mijn moeder is in 2012 weer getrouwd met haar man.
maar sinds Augustus is die mijn stief vader er met de beste vriendin van me moeder er vandoor gegaan.
er is huisselijk geweld geweest en 4 man politie en in die korte pireode van 6 weken heel veel mee gemaakt.
Ik vind het heel moeilijk om er mee om tegaan.

Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
7 jaren geleden

Beste Michelle, Fijn dat je jou tips mogen geven over je situatie! Wat een ontzettend vervelende periode heb je moeten doormaken. Ik kan me voorstellen dat dat veel impact heeft (gehad) op je leven en dat je er nog vaak aan moet terugdenken. Dat is helemaal niet gek. Daarom vind ik het ook heel stoer van je dat je probeert om er op een goede manier mee om te gaan en het probeert te verwerken. Zoals Mehtab ook al zegt, kan het Buddy project je helpen. Ook schrijven van brieven is een goede tip die ik je ook zeker aan… Lees verder »

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Michelle, Bedankt voor je bericht. Wat een nare situatie! Het is echt heel erg onvolwassen van je stiefvader om er met de vriendin van je moeder ervandoor te gaan… Ik begrijp heel goed dat je je hierdoor erg naar voelt en vooral omdat het in zo een korte tijd is gebeurt allemaal! Als kind schreef ik altijd alles op en het hielp altijd. Misschien kan het voor jou ook helpen om al je gedachten op papier te zetten. Misschien is het zelfs nog een beter idee om er met een Buddy over te praten! Deze kan je dan altijd… Lees verder »