Een gestrest meisje (11 jaar) in

Gestrest meisje

Hallo,
Mijn ouders zijn nu al 6 jaar uit elkaar. Maar het gaat steeds slechter tussen mijn ouders, het ging zo slecht dat ze naar de rechter moesten. Dat is nu een maandje geleden, omdat ik bijna 12 ben is er kans dat ze mijn mening vragen! Maar ik weet niet wat ik moet, bij mijn vader zit mijn school en vrienden. Bij mijn moeder heb ik het winkelcentrum, bios en een paar ‘vrienden’.

Wat moet ik doen?!?
Hebben jullie tips?

Groetjes een gestrest meisje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hoi een gestrest meisje,

Het gaat er uiteindelijk om wat voor jou het veiligst is. Hopelijk zullen je ouders denken aan jou belang en proberen het zo eerlijk mogelijk te verdelen waar je per week bent. Ik heb helaas zelf geen ervaring met het moeten kiezen, maar je zou nooit moeten kiezen tussen je ouders en woonsituaties. Als je voortgang hebt en je erover wilt praten kan dat altijd bij Villa Pinedo

Veel succes en de groeten,

Bob

Dara
Dara
9 jaren geleden

Hallo,
Ten eerste hoef je geen keuze te maken tussen je ouders en je huizen, nooit niet. Ten tweede is het het allerbelangrijkst dat jij je veilig en fijn voelt. Nieuwe school en nieuwe vrienden is lastig maar beter dan het grootste gedeelte van de tijd ergens wonen waar je je eigenlijk minder prettig voelt.
Kijk naar wat voor jou (en jou alleen) het beste voelt, dit betekent dus ook hoe veel jij waar wilt zijn (half om half, weekenden, etc.).
Veel succes!