Anoniempje (11) in

Genoeg van

Hay, mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden en mijn vader krijgt altijd een vrouw met rare kinderen en ik krijg er echt genoeg van😕
En mijn moeder had net een nieuwe man gevonden waar ik het super goed mee kon vinden maar nu gaan ze uit elkaar😥 ik vind het echt niet leuk!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
Robin
7 jaren geleden

Lieve Anoniempje! Goed dat je je berichtje met ons durft te delen op dit forum! Maar jeetje zeg wat klinkt dit vervelend voor jou zeg! Heb je wel eens met je vader er over gepraat, dat je het eigenlijk heel erg moeilijk vind als hij altijd een nieuwe vrouw heeft? Het zelfde geldt voor jou en je moeder, hebben jullie het er wel eens over gehad? Ik denk dat het heel goed helpt als je met hen eens praat, en vertelt hoe je je voelt. Je kan ook eens met beide ouders apart een keer wat leuks doen, dit helpt… Lees verder Β»

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Anoniempje, Goed dat je je verhaal kwijt durft hier op het forum! Je schrijft dat je het niet fijn vindt dat je vaders steeds een nieuwe vrouw met rare kinderen krijgt. Dat klinkt ook helemaal niet fijn. Misschien kun je hier een keer met je vader over praten? Het heeft vaak ook tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, en het kan ook lastig zijn om je vader ineens met een andere vrouw en kinderen te moeten delen. Misschien kun je tegen je vader zeggen dat het voor jou fijn is om het rust aan te doen,… Lees verder Β»