Anoniem (15 jaar) in

Geldproblemen

Mijn ouders Zijn al gescheiden sinds mijn 2e ofso en dat maakt mij niet veel uit ofso ik leerde ermee leven, maar sinds ik steeds meer begreep over hoe alles werkt met inschrijven enzo, ik ben elke dag bij me moeder omdat ik me hier veel fijner voel maar me pa wilt dat niet accepteren, me ma leeft van 40 euro in de week en dat redde we amper, we hebbe nooit tijd om iets leuks te doen same, ik wil bij me ma ingeschreven worde maar ik weet niet echt niet hoe ik dat moet laten gebeuren, soms heb ik het gevoel alsof al het geld problemen bij ons door mij komt, ik snap er echt niks meer van

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Beste, Wat goed dat je hier je vraag stelt, dankjewel! Het is heel fijn dat je geen moeite hebt met de scheiding van je ouders! Wel jammer dat je je soms schuldig voelt door de geldproblemen die er zijn.. Ik kan je wel met zekerheid zeggen dat je je niet schuldig hoeft te voelen, maar dat gevoel krijg je gewoon.. Ik begrijp dat je je soms schuldig voelt. Mijn tip is om opzoek te gaan naar leuke dingen om samen met je moeder te doen, die geen geld kosten. De leukste dingen kosten eigenlijk geen geld! Misschien kun je het… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste, Het is inderdaad wel fijn als ouder scheiden dat ze het doen als de kinderen nog jong zijn. Als jij je je beter voelt bij je moeder dan snap ik heel goed dat je daar liever wilt zijn. Misschien kan je wel begrijpen dat het voor je vader wel moeilijk is als die z’n dochter zo weinig ziet. Mijn tip is om is een keer met je vader te gaan praten hoe moeilijk dit ook is. Hier uit kan je heel veel halen. Je kan hem uitleggen dat je liever nu wat meer bij je moeder ben en misschien… Lees verder »