M. (0 jaar) in

Gek van ruzies

Hallo,

Mijn ouders vinden elkaar niet meer leuk en willen uit elkaar, maar blijven toch bij elkaar wonen. Dit omdat mijn moeder in het huis wil blijven wonen, omdat dit voor haar goedkoper is dan een nieuw huis zoeken. Mijn vader wil dit niet, omdat hij het geld van dit huis nodig heeft voor een nieuw huis. Ik word gek van deze ruzies en kan hedendaags niet goed meer nadenken en heb soms het gevoel dat ik depressief word. Wie kan mij hierbij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
8 jaren geleden

Beste M., Wat vervelend voor jou dat je in deze situatie zit. Ik kan mij voorstellen dat dit erg moeilijk voor jou is! Het is erg moeilijk voor jou om deze ruzies te kunnen voorkomen. Het enige wat hierbij kan helpen, is om erover te praten met jouw ouders. Geef bij hen aan dat jij het heel vervelend vindt dat ze zoveel ruzie maken. Wellicht zet dit jouw ouders aan het denken en gaan ze zoeken naar een oplossing. Mocht je dit nu echt moeilijk vinden, dan kun je eens proberen om er met iemand anders over te praten en… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Heel dapper van je om hulp te vragen als je je niet zo goed voelt! Wat ontzettend naar dat je ouders zoveel ruzie maken. Ik kan me voorstellen dat je je daar soms heel verdrietig door gaat voelen. Daarom denk ik dat het ook helemaal niet gek is dat je daardoor niet goed meer kan nadenken en soms denkt dat je depressief aan het worden bent. Ik denk dat het slim is om tegen je vader en moeder te zeggen dat je je ongelukkig voelt door alle ruzies die zij maken. Dat… Lees verder »